Hvordan til at brænde flere kalorier mens du sover

01/19/2013 by admin

Du har arbejdet hårdt hele dagen på din kost til at tabe sig, så det kun giver mening at tilføje en lidt større indsats til effektivt at tabe sig ved at brænde flere kalorier mens du sover. At få nok søvn hjælper folk med at brænde flere kalorier om natten og om dagen. Der er også andre måder at øge vægttab mens du sover.

Følg nedenstående trin for at brænde flere kalorier mens du sover.

Instruktioner

• At brænde flere kalorier mens du sover, tage op vægtløftning i løbet af dagen. Et pund af muskel brænder i gennemsnit omkring 50 kalorier per en dag og nat, mens et pund fedt brænder kun ni kalorier. Ved start af et program, vægtløftning og øge muskelmasse, vil du være sikker på at brænde flere kalorier, mens du sover.

• Brænde flere kalorier om natten ved at dreje ned varmer. Vores kroppe bruge mere energi til at holde varmen. Ved at dreje ned din vandvarmer om natten, vil du være at skrue op din krops stofskifte, som forbrænder flere kalorier for at holde dig varm.

• Undgå kulhydrater i mindst seks timer før sengetid. Når kroppen er lav på kulhydrater, begynder det at bruge kalorier til at forbrænde fedt til energi. Hvis der er ingen kulhydrater i dit system før sengetid, vil din krop forbrænder flere kalorier og forbrænde fedt til energi.

• Drik grøn te før sengetid brænde flere kalorier mens du sover. Grøn te øger stofskiftet, som hjælper folk med at forbrænde flere kalorier.

• Sove i mere end syv timer for at brænde flere kalorier om natten. At få mere søvn vil ikke kun hjælpe dig brænde flere kalorier om natten, det vil også hjælpe med at holde din metaboliske sats højere i løbet af dagen, brænde endnu flere kalorier.

• Sørg for at meditere og slappe af inden du går til at sove. Afslappende forårsager cortisol niveauer til at falde, som igen vil hjælpe din krop forbrænder flere kalorier.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke med din læge før du starter vægt tab og kost program.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com