Hjem retsmidler for pollenallergi

01/21/2013 by admin

Pollenallergi forekommer i foråret, sommeren og falder på grund af træer, græs og ukrudt. American Academy of Family Physicians siger træ pollen normalt påvirker mennesker i slutningen af April og kan, græs og ukrudt pollen påvirker mennesker fra slutningen af maj til midten af juli og bynke-ambrosie påvirker mennesker fra slutningen af August til den første frost. Almindelige symptomer på pollenallergi omfatter løbende, kløende næse, rindende øjne, nysen og overbelastning. Symptomerne forværres når man er udenfor i direkte kontakt med pollen, især på blæsende dage. Forskellige hjem retsmidler for pollen allergen bekæmpe disse symptomer.

Beskytte hjem og krop

En af de bedste hjemme retsmidler for pollenallergi er at undgå allergener så ofte som muligt. Folk modtagelige for allergener bør undgå gå udenfor på en tør, blæsende dag, eller bære en maske imens udendørs aktiviteter. Holde pollen udendørs ved at lukke døre og vinduer og kører klimaanlæg mens ridning i biler eller blive hjemme. Hvis allergikere bor i et hjem, bør andre medlemmer af husstanden, og personen med allergi fjerne tøj og rense deres krop så pollen ikke spredes i hele hjemmet.

Spise krydret mad

Krydderier som cayenne peber, peberrod og hvidløg arbejde som hjem retsmidler for overbelastning forbundet med pollenallergi. Tilføje disse krydderier til mad naturligvis øge fremkommeligheden og løsne slim, hvilket gør det lettere at trække vejret. Folk kan spise mad så varmt som de kan håndtere. I artiklen "den bedste kost for allergi og høfeber," dog rådgive ikke dette hjem afhjælpe for folk der er allergisk over for disse krydderier og siger at krydderier forårsage hals irritation og overskydende hoste. Mennesker ikke er vant til krydderier bør prøve en krydderi ad gangen.

Forbruge Antioxidant-rige frugter

Fødevarer, der indeholder antioxidanter fungerer som pollen-allergi retsmidler, fordi disse vitaminer kæmpe immunitet og forbedre tilstanden af lungerne. Nødder indeholder E-vitamin og magnesium, reducere hvæsende vejrtrækning, og lunge betændelse og forbedring af lungefunktion. De reducerer også frie radikaler, der forårsage betændelse og væv skader. C-vitamin-rige fødevarer gerne æbler, citrusfrugter og tomater tjene som naturlige forsvar mod allergi. Rød-drue skind reducere inflammation, beskytte kroppen mod hvæsen og allergier.

Drikke te

Grøn, sort og hvid te indeholder flavonoider, der reducerer inflammation og øge immunitet, som hjælper kroppen kampen infektion. "Den bedste kost for allergi og høfeber" siger, at starte dagen med en kop varm te med citron og honning forhindrer morgen nysen forbundet med allergi. Urte te lavet af Bukkehorn, fennikel, anis og salvie er andre hjem retsmidler for allergi. Allergikere kan drikke ca tre kopper te om dagen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com