Hvad gør Cetyl Myristoleate for huden?

01/26/2013 by admin

Du har måske hørt, at et ernæringstilskud, kaldet cetyl-myristoleate, eller FMO, har mirakuløse sundhedsmæssige fordele, fra kurere Gigt til at behandle sådanne immun-relaterede hudlidelser som psoriasis og eksem. Federal Trade Commission har citeret store producenter af cetyl-myristoleate for at gøre vildledende anprisninger, så før du bruger $65 til $100 for en flaske, Vær opmærksom på at du kan købe noget af værdi.

Historie

Cetyl-myristoleate (cerasomal-cis-9-cetylmyristoleate) blev opdaget i 1970 ' erne af Dr. Harry Diehl, en kemiker med National Institutes of Health. Diehl arbejdede med en stamme af mus, der ikke udvikler gigt, selv når forskere forsøgt at kemisk fremkalde sygdommen. Diehl studeret disse mus for at fastslå årsagen til deres modstand mod gigt og til sidst kom med cetyl-myristoleate. Som historien går, Diehl udviklet slidgigt og tilbageholdne med at leve med de progressive symptomer, sprøjtet sig med cetyl-myristoleate. Hans resultater var efter sigende mirakuløse og varig, så han offentliggjort en videnskabelig papir på sin find. Han senere søgte og modtog et patent på cetyl-myristoleate.

Videnskab

Mange forhandlere af cetyl-myristoleate citere to store undersøgelser & mdash; en af San Diego klinik og en med titlen "effekt af cis-9-Cetyl Myristoleate (FMO) og adjuverende behandling på gigt og autoimmune sygdomme. Et randomiseret forsøg,"af Dr. H. Siemandi. Disse undersøgelser fandt efter sigende markant forbedring af gigt symptomer i næsten alle undersøgelse fag undtagen dem med underliggende lever sygdommen. Ingen negative bivirkninger blev rapporteret.

Hud

Fortalerne for cetyl-myristoleate hævder, at tillægget kan behandle immun-relaterede hudsygdomme såsom psoriasis og eksem. Nogle hjemmesider sælge cetyl myristoleate simpelthen sige, "din hud vil drage fordel, også" eller "en anden vidunderligt spændende side gavne... er målelige hud forbedring... og en mere ungdommelig du kommer ud på ydersiden!" Mens mange hjemmesider indeholder henvisninger til undersøgelser om cetyl-myristoleate for arthritis, går de ikke i detaljer om, hvordan det virker på huden.

FTC

I 2000, Federal Trade Commission indgav en klage over to store producentens cetyl-myristoleate: fælles markedsordning distributionscentre America Inc. og dets formand, Kalon Samulonis; og EHP Products Inc. og dets formand, Elaine Parrish. FTC hævdet, at selskaberne brugt Internet kodning teknikker til at mætte online søgemaskiner med nøgle ord som "gigt helbrede" at ville dirigere brugere til deres hjemmesider. Selskaberne også angiveligt knyttet til flere relaterede websteder påstand om mirakuløse fordelene ved cetyl-myristoleate og henviser til de samme undersøgelser. Selskaberne, der bosatte sig ud af retten.

Advarsel

FTC advaret forbrugerne til at holde øje med hævder, at et produkt er en hurtig kur mod mange lidelser; Brug af ord som "videnskabelige gennembrud," "mirakuløse", eller "hemmelige ingrediens"; påstande om sammensværgelse for at undertrykke produkt; udokumenterede udtalelser; og brugen af imponerende "videnskabelige" terminologi med begrænset dokumentation. The FTC advised consumers seeking health information online to use www.consumer.gov, "the federal gateway for consumer information."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com