Hvordan man kan stoppe en kløe hoste

01/28/2013 by admin

En kløende hoste på bagsiden af din throa kan forårsage du at miste søvn og ikke være så produktiv, og det kan påvirke mennesker omkring dig, så godt. Mange løsninger designet til at stoppe en hoste i sine spor arbejde ikke samt de siger de gør, og de kan være dyre. En god måde at stoppe en hoste i dens spor, og spare penge i processen, er at bruge dagligdags fødevarer.

Instruktioner

Kamillete

• Varme vand i en kedel på komfuret eller i et krus i mikrobølgeovnen. Du ønsker at få vandet så varmt som muligt, så det trækker meget af den te næringsstoffer.

• Brug en kamille tepose eller løs te med en tesi. Placer tepose eller si i krus og hæld i det varme vand. Tillad te til stejle i et minut og fjerne te fra vandet.

• Drikke te langsomt når det er stadig varmt, og din hoste vil smelte væk som varmt vand rejser ned din hals til kilden til hoste. Dr. Kenneth Mukamal, en internist på Beth Israel Deaconess Medical Center i Boston, hedder det, at urtete er et godt alternativ til at bruge medicin, da det er fyldt med antioxidanter, når de blandes med en varmekilde, lindre et smertefuldt halsen og hoste.

Mælk og honning

• Varm en krus mælk i mikroovn eller i en gryde på komfuret. Når mælken dampende, hæld det i en varme-resistent krus.

• Bland en spiseskefuld af honning i den varme mælk og rør det indtil det opløses fuldstændigt. Enhver form for honning vil gøre her, så brug din favorit kam, blomster, flydende eller granuleret honning--alt arbejde. Honning vil frakke halsen og helbrede betændelse, stoppe smerten.

• Drikke mælken langsomt natten før sengetid. Dette vil ikke kun hjælpe dig slippe af med din hoste lige før sengetid, men den varme mælk vil slappe af din krop, så du kan sove bedre.Kristie Leong M.D. en familie læge, skriver for webstedet sundhed Mad, stater, dampende mælk blandet med honning kan stoppe en pinlig hoste og endda hjælpe en person lider af søvnløshed få til at sove lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com