Menières sygdom naturlig behandling

06/05/2013 by admin

Menières sygdom er en sygdom i det indre øre, der opstår, når der er for meget væske eller endolymph, i det indre øre. Som et resultat, kan Menières sygdom påvirke hørelse og balance. Der er en række naturlige behandlinger for Menières sygdom.

Symptomer

Ifølge Dr. Altshuler, i sin bog "Afbalanceret Healing," symptomer på Menières sygdom omfatter kvalme, hovedpine, udmattelse, problemer med hørelsen, tinnitus (ringen for øret) og intermitterende Svimmelhed som er også kendt som roterende svimmelhed. Intermitterende Svimmelhed kan vare i mindre end en time eller op til to dage.

Kost

Dr. Altshuler anbefaler at begrænse indtaget af salt for at mindske antallet og hyppigheden af angreb. Overdreven salt kan udløse de vertigo angreb, der er karakteristiske for Menières sygdom.

Kinesisk naturmedicin

Kinesiske naturlægemidler formler kan hjælpe med at kontrollere symptomer på svimmelhed og anbefales, når det bruges sammen med akupunktur. Nyttige formler omfatter Tian Ma Gou Teng Yin og Si Wu Tang.

Kosttilskud

Dr. Altshuler anbefaler vitaminer til at reducere symptomerne på Menières sygdom. Disse omfatter vitamin C, vitamin B1, B2 og B6. Han anbefaler også at tage zink.

Homøopatiske midler

Homøopatiske midler kan styre eller bidrage til at mindske symptomerne. Disse homøopatiske midler omfatter cocculus for kvalme og svimmelhed, conium for følsomhed over for lys og bryonia for hovedpine, svimmelhed og tinnitus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com