Hvad er EDTA kelation terapi?

06/16/2013 by admin

EDTA, ethylendiamintetra syre, kelation terapi er en aminosyre baseret behandling, der bruger bestemte aminosyrer at lokalisere, leech på og udvise skadelige giftigt affald ud af den menneskelige krop. Det har været brugt i årtier til behandling af blyforgiftning. Selv om historie og praksis med brug af EDTA Chelat therapy til andre anvendelsesformål er korte og resultatløse, er der nogle beviser for at det renser kroppen af andre tungmetaller samt skalering ned invaliderende kroniske smerter og symptomer.

Potentielle

At fjerne giftige stoffer er en af det menneskelige legeme naturligt forekommende processer. I et ideelt miljø, ville denne eliminering helt udrydde alle livstruende toksin, som den blev indført i kroppen. Men fordi vi bor i et forurenet verden med eksponering for toksiner, vores kroppe ikke udskille giftstoffer i et tempo, der holder vores indre udrensning processer, der kører på deres mest optimale niveauer. EDTA Chelat Terapi har potentiale til at efterligne og udvide fjernelse evner, der er blevet truffet uden for rækkevidde af det menneskelige immunsystem af toksicitet overbelastning. Det er dog uklart hvordan EDTA virkelig virker, ifølge Vanderbilt Universitys psykologi afdeling.

Historie

EDTA Kelationsbehandling blev oprindeligt udviklet af tyske videnskabsfolk i 1931 at fjerne tungmetaller forgiftning, aluminium, bly, cadmium og kviksølv fra kroppen. Derefter, efter EarthTurns.com, i 1948, EDTA kelation terapi blev populær i USA efter den amerikanske Food and Drug Administration godkendt admininistratation for intravenøs EDTA kelation terapi for heavy metal giftige fjernelse. Omkring samme tid anerkendte den amerikanske flåde EDTA kelations effektivitet på at fjerne dens sejlere heavy metal toksicitet. Også i løbet af denne tid læger begyndte at eksperimentere med EDTA kelation terapi på patienter, åreforkalkning og meddelte de forbedrede forhold deres patienter oplever med deres hukommelse tab og angina. Derefter, i 1955, forskere bekræftet, at EDTA kelation terapi var faktisk i stand til at fjerne metastic calcium, hvilket er en stor del af aterosklerotiske pest. Dette har ført til de sidste 50 års videnskabelig undersøgelse og praksis af EDTA kelation terapi at udrydde ikke kun tungmetaller og åreforkalkning fra kroppen, men en bred vifte af andre toksiner og sygdom komponenter samt.

Teorier/spekulation

EDTA kelation terapi er godkendt af Food and Drug Administration som en behandling for fjernelse af heavy metal toksicitet kun. Det er ikke godkendt af FDA til enhver anden behandling, men alternative sundhed praktiserende læger bruger forskellige typer af EDTA kelation terapi til behandling af forskellige sygdomme. Disse alternative sundhed praktiserende læger har mange personlige teorier om validiteten og effektiviteten af disse behandlinger, men disse teorier varierer meget og der er ikke en udbredt accepteret videnskabelig støtte til nogen af dem.

Typer

Mens EDTA kelation terapi er stadig meget udbredt til heavy metal toksin fjernelse samt aterosklerotisk pest fjernelse, er forskellige typer nu almindeligt brugt af alternative behandlere til en række andre lidelser. Disse alternative behandlere bruger EDTA mundtlig Chelat Terapi for reduktion af symptomer af sådanne sygdomme som senilitet, Alzheimers, picks atrofi, højt blodtryk, smerter i benene, ben følelsesløshed, kramper, makuladegeneration, scleraderma, forkalkede nekrotiske sår og leddegigt og autisme.

Overvejelser

En undersøgelse blev udført af forskere Seely, Wu og Mills i 2005. Der var fem randomiserede EDTA kelation kontrolleret forsøg. Ud af fem stillede kun to forsøg brugen af EDTA kelation terapi. De andre tre forsøg viste ikke nogen væsentlige fordele af brugen af EDTA kelation fordele over placebo.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com