Sådan Care for ældre sengeliggende voksne

05/29/2013 by admin

Sådan Care for ældre sengeliggende voksne

Ældre patienter blive undertiden sengeliggende som de alder på grund af manglende mobilitet, smerter eller sygdom. Hvis du er omsorgsfuld for en person, der er sengeliggende, er det vigtigt at holde enkelte bekvem, ren og stabiliseret. Socialisering, forsøger at forbinde personen med familie og venner og et positivt livssyn, når taler til den sengeliggende patient opfordres også, så enkelt kan holde hans humør og fokusere på det bedre.

Instruktioner

• Kontrollere den lagner og tæpper og føler for våde pletter eller snavsede steder. Hvis sengen er snavset, kan du ændre sengen med den patient stadig i det. Rulle op i venstre side af sengen tøj under den enkelte tilbage og derefter placere den nye sengetøj under den beskidt sengetøj. Roll senior over beskidte linned og på den rene linned, og derefter fjerne strøelse helt ved at tage det ud på højre side af sengen.

Træk den rent sengetøj over til højre og gøre sengen, som du normalt ville omkring den ældre patient. Placer den ældre person, så han er tilbage i midten af sengen, og Placer tæppet over ham.

• Flytte den ældre voksne omhyggeligt i sengen hver to til tre timer for at undgå tryksår på hans krop. Bedsores kan opstå, når nogen sidde, lægge eller opholder sig på ét sted i for lang en periode. Justere den ældre person, så han lægger på den venstre side, højre side og på ryggen flere gange i løbet af dagen. Placer ekstra puder og tæpper omkring hans krop for ekstra støtte.

• Vask den sengeliggende ældre menneske i hans seng når det er nødvendigt ved at have en spand med varmt, sæbevand vand, ansigt klude og håndklæder på sengekanten. Anbring ansigt klud i vandet og klæde enkelt. Bruge facecloth at vaske den ældre persons krop og få personen til at hjælpe dig, hvis han kan. Tørre ham ud og klæde ham i rent tøj. Børste sit hår og tænder, når han er færdig med badet.

• Bringe måltider til soveværelset på en bakke. Måltider bør være nærende og individualiseret personens behov. Skære eller findele maden efter behov, og tilbyde at hjælpe fodre ham hvis nødvendigt. Tilbyde masser af væske i løbet af dagen så den ældre patient kan holde hydreret.

• Tilbyde så meget underholdning som muligt at holde den enkelte deltager. Fjernsyn, bøger, håndværk, spil og selskabet involveret alle bidrage til at holde den ældre persons sind. Hvis en person er sengeliggende, kan han få kede, ensom og deprimeret, når han ikke interagerer med andre på en regelmæssig basis.

Tips & advarsler

  • Tale med læger og sygeplejersker, hvis medicinske betingelser ændring eller hvis du har spørgsmål vedrørende pleje. Læger kan rådgive dig om den bedste tilgang.
  • Anmode om hospice pleje udbydere, hvis enkelt er døende. Hospice sygeplejersker kan bidrage til at gøre personen komfortable i deres eget hjem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com