Hvordan adskiller en HMO fra en HPO?

06/23/2013 by admin

Hvordan adskiller en HMO fra en HPO?

Et flertal af amerikanerne modtage sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver. De fleste arbejdsgivere tilmelde medarbejdere i sundhed vedligeholdelse eller sundhed udbyder organisationer. Selv om disse to organisationer er i mange henseender ligner, er der nogle afgørende forskelle.

Primærsektoren

Alle HMOs skal du vælge en praktiserende læge, der fører tilsyn med alle dine sundhedspleje behov. Din PCP skal være en del af HMOS netværk; Du kan ikke vælge en hvilken som helst læge, du ønsker som din PCP. HPOs kræver ikke at vælge en enkelt PCP. Du kan besøge enhver læge billigt så længe at læge er i netværket. Du kan også besøge en læge uden for netværket, men du vil betale en masse flere penge.

Henvisninger

HMOs kun tillade dig at se en specialist, hvis din PCP skriver en henvisning til dig. HPOs mulighed at mødes med nogen specialist, så længe specialisten er en del af de HPO netværk. Det vil koste mere at besøge en specialist udenfor HPO netværk.

Ekstra ydelser

Mange HMOs kræver du betaler en copayment for lægebesøg og ekstra gebyrer for recepter og procedurer som operationer. De fleste HPOs kræver kun dig til at betale en copayments på nogen form for medicinsk behandling du modtager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com