Sådan Detox Beryllium fra din krop

02/28/2010 by admin

Beryllium er et tungmetal, der findes i industrielle røg, neonskilte, metal, alu-fælge og udstødningsgasser fra køretøjer fly og plads. Det er meget skadelige for kroppen, hvis det inhaleres over en varighed. Det kan forårsage Slim opbygning, lungeskade, vejrtrækningsproblemer og i sidste ende føre til handicap. Den måde at befri kroppen af beryllium er ved at følge et par procedurer.

Instruktioner

• Undgå kontakt. Det første skridt i afgiftning beryllium er at undgå enhver kontakt med den. Dette omfatter fra luften eller absorbere det på huden.

• Brug foden patches. Disse er alle naturlige afgiftning patches, at få klistret til fødderne rigtige før du går i seng. De er baseret på Zoneterapi og de hjælper med at trække toksiner ud af kroppen. Se afsnittet ressourcer for et link.

• Tag nogle syre. I dette tilfælde er syren DMSA og DMPS, som står for dimercaptosuccinic og dimercaptopropane syre henholdsvis. De har været brugt til at behandle mennesker, der har haft beryllium eksponering på et højt niveau. Se afsnittet ressourcer for et link.

• Sætte nogle ler på din hud. Huden er et sted hvor kroppen gør en masse af absorberende og detoxing. Anvende bentonit clay på huden kan hjælpe trækker toksiner ud af systemet.

• Spis nogle koriander. Ifølge Dr. Yoshiaki Omura, præsident for International College i akupunktur og Electro-Therapeutics, er koriander en kraftfuld kelation agent, som fjerner tungmetaller fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com