Hvad er tegn & symptomerne på IBS?

06/20/2014 by admin

Hvad er tegn & symptomerne på IBS?

Ifølge The National Institute for Diabetes og Digestive og nyre sygdomme (NIDDK) antal IBS patienter op til 20% af amerikanske voksne. Fra deres statistikker er irritabel tyktarm (IBS) en af de mest diagnosticeret betingelser af amerikanske læger. Det er en betingelse, der er defineret af symptomerne og udelukkelse af andre sygdomme.

Rom II retningslinjer

Der findes officielle diagnostisk tegn til IBS kaldet Rom II-retningslinjerne. De specifikke diagnostiske kriterier fastsat opkald, for mindst tre dage hver måned af tilbagevendende maven smerte der varer i tre efterfølgende måneder og to af de næste tre tegn: smerten bliver bedre efter en afføring, smerter kom med afføring frekvens eller smerten kom med afføring udseende ændringer. Hvis en patient gennemgår diagnosticeringsprocedurer og der er ingen andre tilskrivning for disse symptomer, lavet en afgørelse fra IBS generelt.

Identifikation

IBS er identificeret gennem Rom II retningslinjer og symptomer, der ikke kan henføres til andre betingelser. Tegn og symptomer omfatter typisk oppustethed, ubehag i maven og mavesmerter. Der kan være tegn på forstoppelse eller diarré. Kvalme og halsbrand er to tegn, der kan også forekomme. Der kan være en eftergivelse af symptomer, så hvis tegn gå væk dette betyder ikke, at patienten er helbredt; Han er derimod kun i en tilstand af remission. En persons symptomer kan komme tilbage til enhver tid.

Fakta

Halvdelen af alle tilfælde af irritabel tarm syndrom vil have deres symptomer begynder før 35 år. De fleste af disse patienter vil behandle deres sygdom med medicin, stress reduktion eller af kost ændringer. Mens det er generende og ubehagelig at have, vil det ikke gøre fremskridt i colon eller rektal kræft.

Misforståelser

Der er nogle ting, som vil forværre symptomerne i nogen med IBS, der til tider tilskrives forårsager IBS. Disse udløsere er ting som stress, koffein, alkohol og visse fødevarer. Mens den øgede følsomhed af IBS syge gør disse udløsere bringe på hårdere symptomer, forårsager de ikke IBS i nogen, der ikke allerede lider under betingelsen. Også, dette er en tilstand, der ikke er relateret til colitis ulcerosa eller Crohns sygdom. Det er en særskilt betingelse.

Køn

IBS er en tilstand, der er set i flere kvinder end mænd. Det kan blusse op (Vis øget hyppighed og intensitet i symptomer) omkring menstruation. Der er kvinder, der kun kan lide IBS tegn under hormonelle flux af PMS. Også, kvinder har en højere chance for at få Interstitiel blærebetændelse, kronisk træthedssyndrom eller fibromyalgi, og disse betingelser har en meget høj risiko for at blive set i de personer, der får diagnosticeret med IBS så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com