Hær vedligeholdelse sikkerhed

08/29/2013 by admin

Hær vedligeholdelse sikkerhed

Sikkerhed i hæren er altafgørende. Vedligeholdelse officerer og underofficerer starte hver arbejdsdag med en sikkerhed briefing. Mens dette trækker altid stønnen fra soldater, sikrer proceduren, der bedre en sikker vedligeholdelsesmiljø. Er farligt at arbejde med køretøjer og udstyr, og hæren har mandat forskellige krav til at minimere risici pr. industristandarder.

Risikovurdering

Før du begynder enhver projekt, gennemføre ledere en kort undersøgelse, der tager sådanne faktorer som beliggenhed, vejr, erfaring af personale og udstyr i betragtning. Dette producerer en numerisk risikopotentiel for handlingen.

Risikoreduktion

Hvis vurderingen viser risikofaktorer er for høj, tage ledere skridt til at minimere potentielle farer, før arbejdet begynder. Dette kan omfatte brug af ekstra sikkerhedsudstyr eller en ændring af mødested.

Uddannelse

Ledere træne soldater hver dag, både til at minde dem om sikker og forsøgt og sand metoder for hver bekendt opgave, og at sætte dem ind i nyt udstyr, oplysninger og teknikker. Nye operationer er aldrig startet uden en sikkerhedsoversigt.

Soldat bevidsthed

Soldaterne er uddannet til at se for problemer og rapportere dem straks. Incitamenter og awards præsenteres regelmæssigt for at tilskynde til overholdelse. Hyppige inspektioner af underofficerer og officerer yderligere garantere sikker vedligeholdelse operationer.

Havarier

Efter enhver ulykke indledt en formel undersøgelse straks. Ledere i kommandovejen mødes med sikkerhedspersonale og vidner at undersøge hændelsen og vurdere skader. Udvalget drager konklusioner og gør beslutninger for at forhindre en anden forekomst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com