Typer af misbrugte receptpligtig medicin

08/14/2013 by admin

I 2007, 20,3 procent af befolkningen i alderen 12 eller ældre rapporterede ikke-medicinsk brug af nogle narkotika (Se recept fakta i nedenstående ressourcer). Misbrug af receptpligtig medicin kan føre til afhængighed, og at få receptpligtig medicin til salg som street narkotika er en voksende retshåndhævelse og retligt problem.

Smertestillende midler

Højt på listen over misbrugte lægemidler ordineret til smertelindring er opioider som morfin, Kodein, OxyContin og Vicodin. Disse stoffer er vanedannende, når misbrugt, og populære street narkotika (Se ressourcer).

Beroligende midler

Beroligende midler som Valium, Halcion og Xanax er ordineret til at lindre angst, stress og søvnforstyrrelser. De betragtes misbrugte stoffer ud over deres berømmelse som street narkotika (Se ressourcer).

Stimulanser

Ritalin (anvendes til ADHD) kommet under øget kontrol på grund af dets overforbrug som en ordineret medicin (Se ressourcer).

Beroligende midler

På listen over misbrugte sedativer er barbiturater Methaqualone, Seconal og Phenobarbital. Overforbrug af disse stoffer, selv når det tages i foreskrevne doser, kan føre til afhængighed (Se ressourcer).

Anabolske steroider

Anadrol, Oxandrin og testosteron er anabolske steroider opført som misbrugte stoffer. Steroider, brugt og misbrugt af dem, som ønsker at forbedre fysik og fysisk ydeevne, er forbudt fra konkurrencesport (Se ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com