Retsmidler til at kontrollere kolesterol

09/03/2013 by admin

Retsmidler til at kontrollere kolesterol

Der er to forskellige typer af kolesterol. Gode kolesterol, omtales som HDL kolesterol, er naturligt produceret af kroppen og er afgørende for hjertesundhed. Omvendt, dårlige kolesterol eller LDL, er afledt af junkfood og træsko op arterierne. Det er vigtigt at holde LDL-kolesterol lav til at mindske risikoen for hjertesygdomme. Den bedste måde at permanent styre dit kolesteroltal er at konsekvent spiser en sund kost. Men tilføje hvidløg, grapefrugt og druesaft til din kost kan straks begynde at reducere dårlig kolesterol og støtte sunde kolesterol produktion.

Hvidløg

Hvidløg er en videnskabeligt dokumenteret middel til at sænke LDL-kolesterol. En undersøgelse fra Münchens universitet fandt at tilføje hvidløg at folks kostvaner sænket dårlige kolesterol med gennemsnitligt 10 procent inden for en periode på fire måneder. Forbrugende rå hvidløg vil arbejde for at kontrollere kolesterol, men det er ikke meget velsmagende. For at undgå at skulle spise rå hvidløg Kryddernelliker dagligt, prøv at tage en lugtfri og smagløst hvidløg pille supplement som Garolic (Se ressourcer).

Grapefrugt

Baseret på en undersøgelse foretaget af det hebraiske Universitet-Hjulmand medicinskole i Jerusalem, kan daglige grapefrugt forbrug forbedre kolesterolniveauer inden for 30 dage og holder LDL kolesterol under kontrol. Rød grapefrugt er mere effektiv end hvide grapefrugt til kontrol kolesterol. Grapefrugt forbrug er en enkel og lækker hjem afhjælpe for at kontrollere kolesterol, men tjek med din læge før du tilføjer grapefrugt til din kost. Regelmæssig grapefrugt forbrug kan interagere dårligt med nogle receptpligtig medicin.

Druesaft

I modsætning til hvidløg og grapefrugt, som styre kolesteroltallet ved at reducere LDL-kolesterol, druesaft faktisk øge kroppens produktion af gode HDL-kolesterol. Forskning foretaget i 2004 af Jane Freedman, MD, ved Boston University Medical School, afslører, at drikke druesaft i 14 dage i træk rejser HDL kolesterolniveauer betydeligt. En højere HDL kolesterol-niveau mindsker risikoen for hjertesygdomme og er en stærk indikator for generelle hjerte-kar-sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com