Hvordan man kan hjælpe nogen klare Depression

09/15/2013 by admin

Hvordan man kan hjælpe nogen klare Depression

Mennesker, der lider af depression har brug for konstant, støttende venner til at stole på, når følelse håbløs, hjælpeløs og forstyrret. Andre tegn på depression omfatter lavenergi, ændringer i appetit, søvnløshed, irritabilitet, negative holdning, alkohol eller narkotika misbrug, angst og mister interesse i tidligere underholdende aktiviteter. Når de gør det ud af deres depression, vil de være taknemmelig for, at nogen hjalp guide dem ud af det.

Lytte

Aktivt lytter uden at dømme eller rådgivning er en god måde at hjælpe en person med depression. Lad dem lufte deres følelser af fortvivlelse og vrede. Ifølge familier for deprimeret bevidsthed, skal du opsummere dele af hvad den deprimerede person sagde og lade ham eller hende til at udtrykke følelser. Fastholde øjenkontakt og Nik til at vise, at du lytter. At være en god lytter kan være mere nyttigt end en person, der forsøger at tilbyde rådgivning.

Være tålmodig

En af de vigtigste ting du kan gøre for at hjælpe en person med depression under depression behandlingsproces er at give din ubetinget kærlighed og støtte, som indebærer at være tålmodige og medfølende, ifølge HelpGuide. Det er ikke let, når der beskæftiger sig med mennesker, der har drastisk humørsvingninger og tegne deres frustrationer på andre. Husk, en deprimeret person ikke handler det samme som sædvanlig lige nu. Hvis din ven ikke værdsætter din indsats, give hendes plads. Ikke råbe eller tvinge hende ind i noget. Depression kan tage væk, motivation, energi og interesse. Hvis det er muligt, overbevise din ven til at slutte sig til dig på middag eller en film, gå på en gang, eller deltage i aktiviteter, såsom Hobbyer eller sport hun tidligere har haft.

Få uddannet

Hvis nogen har et alvorligt anfald med depression, der ikke synes at gå væk, kan du finde alternative behandlinger. Læs alt, hvad du kan om depression på biblioteket og online. Det vil bidrage til at forstå, hvad din ven er at gå og hvilke typer af behandlingsmuligheder er tilgængelige. Dele oplysninger du lærte samtidig med at forske i emnet.

Tilskynde til behandling

Hvis du mener, at din ven lider af svær depression, opmuntre ham til at deltage i et behandlingsprogram. Transkranial magnetisk stimulation er en forholdsvis ny behandling, der er godkendt af Food and Drug Administration til behandling af svær depression. Ifølge MayoClinic.com, er transkranial magnetisk stimulation en procedure, der forbedrer symptomer på depression ved hjælp af magnetfelter til at stimulere nervecellerne i hjernen. Behandlingen består i at placere en elektromagnetisk spole nær patientens pande. Spolen stimulerer nerveceller i hjernen, der involverer humør kontrol. En af fordelene ved denne behandlingsmetode er en meget lav forekomst af bivirkninger, som anført på webstedet Mayo Clinic.

Tilskynde ven ikke at misbrug medicin

At tage for mange antidepressiv eller angstdæmpende stoffer kan være farlige, og stoppe medicinen kan gøre din deprimerede ven føler meget værre. Tilskynde din ven ikke at foretage ændringer uden at tale med læge eller psykiater. Ifølge WebMD, mange mennesker ikke tager deres antidepressiv medicin længe nok til at få det fulde udbytte. Årsagerne kan være på grund af de negative bivirkninger eller ikke klart forstå behandling. Det kan tage mindst ni måneder med behandling for at forhindre et tilbagefald.

Anbefale en støttegruppe

At deltage i en støttegruppe kan give afløb for en person, der er deprimeret. Ifølge WebMD hjælpe depression støttegrupper folk til at indse, at de ikke er de eneste, der beskæftiger sig med følelser af depression. Denne ekstra support hjælper dem med at lære at håndtere deres sygdom. Dette er også en kilde til god information, da medlemmer deler ofte klare forslag om, at andre finder nyttige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com