Hæl Stress fraktur symptomer

08/09/2013 by admin

En fraktur af hælen knogle eller calcaneus, opstår typisk i falls fra 6 fod eller derover. Det er en betingelse, som almindeligvis ses hos mænd 30-50 år gamle, og for det meste ses i bjerget og rock bjergbestigere; dog med tre klassifikationer og 14 forskellige typer af frakturer, kan calcaneus frakturer opstå når som helst, med nogen grad af alvorlighed.

Hælen knogle

Hælen knogle eller calcaneus, er en spids knogle som hjælper stabiliserer foden. Meget som et æg har hælen knogle en stiv yderstof med en blød indvendig, hvilket betyder, at når hælen knoglebrud og pauser, det har tendens til at splintre.

Udseendet af hæl frakturer

Når der er en fraktur i hælen knogle fraktur vises på fibula, eller lavere, ydre ben knogle eller navicular, knogle top foden. Mens frakturer ikke er begrænset til disse områder, er disse de mest almindelige områder.

Hælen knogle smerte

Et symptom på hælen stress frakturer er smerter i hælen. Det er en smerte, der gradvist bliver værre, når foden er brugt og er lettet mens på resten.

Ankel hævelse

Et andet symptom på hælen stress frakturer er hævelse af den ydre ankel. Hævelsen kan afhjælpes med elevation og is.

Ømhed og blå mærker

Ømhed og blå mærker forbundet med smerte og hævelse på den ydre ankel kan indikere en hæl stress fraktur. Mens ømhed og blå mærker ikke er et hyppigt symptom, kan blå mærker og ømhed være symptomer.

Årsager til hæl Stress frakturer

Hæl stress frakturer er normalt forårsaget af overforbrug eller traumer til hælen knogle, såsom et fald fra 6 fod eller over. Sko, der er dårligt siddende eller slidte kan også forårsage hæl stress frakturer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com