Sådan bruger du ascorbinsyre

09/18/2013 by admin

Sådan bruger du ascorbinsyre

Ascorbinsyre er undertiden benævnt C-vitamin, men de specifikke egenskaber af ascorbinsyre har mange flere anvendelser end en simpel vitamin tilskud. Skørbug, en C-vitamin mangel sygdom, behandles med intravenøs ascorbinsyre over en tre-ugers periode. Andre anvendelser af dette vitamin omfatter kræft symptom lindring, drug afgiftning, og i en lav-dosis mundtlig form, er det et vitamintilskud. Oftest er administreres stor-dosis ascorbinsyre intravenøst med tilsyn af medicinsk personale.

Instruktioner

• Lave en aftale med en certificeret sygeplejerske praktiserende læge eller læge, der administrerer ascorbinsyre. Dette er en holistisk fremgangsmåde, som de fleste traditionelle læger ikke vil være villige til at gøre.

• Følg retningslinjerne før proceduren udnævnelse. Nogle læger kan anmode om, at du ikke spiser for om morgenen før en intravenøs ascorbinsyre session. Afhængigt af din lidelse, kan dosis af ascorbinsyre forårsage en dårlig mave. Vær sikker på at diskutere dette med den praktiserende læge før den intravenøse session begynder.

• Møde gennem infusionen vil kun sidste 10-20 minutter. Under infusionen proces kan du læse eller gøre andre afslappende aktiviteter fra din stol. Nogle patienter nyder at bruge tid til at meditere om deres sundhed, mens andre bruger tiden til at fange på telefonopkald eller vende tilbage emails.

• Tager orale doser af ascorbinsyre i mellem intravenøse sessioner som anvist af din læge. Intravenøse doser af ascorbinsyre er dyre i forhold til oral dosering, men det er heller ikke muligt at få sådan en stor dosis af ascorbinsyre tager det i en mundtlig form. Kun små doser af ascorbinsyre bør indtages oralt, da det kan negativt påvirker fordøjelseskanalen.

• Følg uanset dosis af oral ascorbinsyre med en lille snack eller et måltid. Ascorbinsyre er et vitamintilskud og kan forårsage ubehag i maven. Selv forsinkelse-release kapsler har evnen til at forstyrre maveslimhinden og forårsager kvalme og kuldkaste mave.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com