Hvordan at være Positive

12/18/2012 by admin

Hvordan at være Positive

"Den måde vi ser problemet er problemet," siger Stephen R. Covey, bedst sælgende forfatter til "De 7 gode vaner af yderst effektive mennesker." At lære at være positiv og forblive positiv kræver tweaking linse du se livet igennem indtil justeringen bliver naturlige og anden natur. "Positive følelser også producere sundhed og trivsel, og de gør så ikke blot inden for den nuværende, behagelig øjeblik, men over langt sigt så godt" ifølge Barbara L. Fredrickson, psykologi professor ved University of Michigan.

Instruktioner

• Være proaktiv. I enhver situation, du står over for, du har valg og har kontrol over dine reaktioner og mål. Ikke læne sig tilbage og give liv til simpelthen ske for dig. I frustrerende dagligdags situationer, træffe valg at se dem for hvad de er - ikke en big deal i ordningen af ting.

• Udvikle mål. Udvikle mål fra små til store giver dig formål og noget at Beløn dig selv for hvornår du nå dem.

• Prioritere dit liv. At indse, hvad er vigtigt hjælper med at holde din mentale outlook positive og dine mål opnås.

• Lære at lytte. At lytte er en af de færdigheder, som mange mennesker mangler. Denne manglende tilføjer fejlkommunikation og anstrengte relationer. Forstå, hvad andre siger før du forsøger at blive forstået. Denne færdighed viser andre også, at du sætter pris på dem.

• Vedligehold dit fysiske velbefindende. Gøre dit bedste for at spise nutritiously, motion dagligt og give tid til tilstrækkelig hvile.

• Tage sig af dit sociale liv. Skabe meningsfulde forbindelser med andre mennesker. Lytte til deres historier og lære af andre. Har meningsfulde relationer med familie og venner er nyttigt i at holde et positivt livssyn, når du har en vanskelig dag.

• Udøve dit sind. Konsekvent fodring dit sind gennem læsning, indlæring, skrivning og andre aktiviteter holder din mentale adræthed intakt. At give tid til dig selv gennem disse aktiviteter bidrager til at opretholde en følelse af vækst og menigheder off følelse af stagnation.

• Udvid din åndelige selv. Positiv tænkning sker gennem at komme i naturen og afsætte tid til meditation, kunst, musik og bøn.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com