Bulletin Board ideer til mad & ernæring

12/06/2012 by admin

Vise oplysninger om mad og ernæring på dit arbejde eller skolens opslagstavle kan gøre hele forskellen i om folk stop og give det en anden blik. De amerikanske fedme Association rapporter, at overvægtige personer er i højere risiko for diabetes, kræft og social kontrol. Ved udstationering ernæring tips i en iøjnefaldende, kreativ måde, kan du guide din målgruppe mod sundere spisevaner.

Mad i ugen

Prøv at indføre en ny mad i begyndelsen af hver uge. Tekstning dette afsnit "Food of the Week" vil fange opmærksomhed forbipasserende, og har dem standsning af hver mandag. Udstationering et billede af maden, dens ernæringsmæssige data og nogle lidet kendte fakta Husk hjælper din målgruppe er denne information mere klart end hvis de var at lære omkring 10 fødevarer på én gang.

For eksempel kunne den første uge har avocado som din mad om ugen. Post et billede, klassificere det i en fødevaregruppe (frugt), sende oplysninger om dens næringsstoffer (en 1-ounce servering af avocado indeholder 45 kalorier, 4 gram fedt, 1 gram protein og 2 gram fiber) og liste nogle sjove fakta om mad, såsom "avocado er også kaldet 'alligator pære' på grund af dens alligator-lignende hud og pære form."

BMI diagram

Engagere dit publikum ved at bogføre en BMI diagram på dit bord. Body Mass Index fortæller folk i alle aldre, hvad deres mål sund vægt bør i forhold til deres højde, køn og alder. Når geare denne komponent mod unge voksne eller ældre børn, gøre diagrammet større og lettere at læse, tilføje billeder og farver. Denne idé kan stå egne eller arbejde med et andet tema.

Sunde mad substitutioner

Bruge billeder til at fremme sunde spisevaner. At give dit publikum den ernæringsmæssige lowdown på populære junk fødevarer - og et eksempel på en sundere pendant--kan tilskynde dem til at træffe bedre valg. Denne opslagstavle bør funktionen en "fotoliste" af usunde fødevarer, efterfulgt af hver mad "sundere" valg. For eksempel kan du bogfører "springe skinke og ost sandwich på hvidt brød. Prøv en Tyrkiet og tomat sandwich på en fuldkorns roll i stedet."

Mærkelig mad fakta

En liste over underlige og grov fakta om forskellige former for junk fødevarer kan være den mest gavnlige tilføjelse til dit bord. Tekstning dette layout, "vidste du?" tilskynder folk til at stoppe og læse. Hvis dit publikum ikke vidste før at en hovedbestanddel af en Slim Jim kød snack er "maskinsepareret kylling," de vil vide nu.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com