Typer af Staph infektioner

04/21/2010 by admin

Staph infektioner er forårsaget af bakterier, staphylococcus. Staph er ofte til stede på huden uden at forårsage skade. Den breder sig let, enten ved at røre ved en smittet objekt eller hud-mod-hud kontakt. Denne type infektion begynder normalt i stedet for et lille sår, der giver et adgangspunkt for bakterier. Staph infektioner kan variere fra en lille, pus-lignende boble til en potentielt livstruende, hud-ædende bakterier. Disse infektioner kan manifestere sig på mange måder på huden, og nogle endda angreb indre organer og knogler.

Cellulitis

Denne type af staph infektion angreb primært benene, selv om den kan påvirke andre dele af kroppen, også. Denne hudinfektion starter som et udslæt, der vises hævede og røde. Derudover det berørte område føles varm og kan skade ved berøring. Det farlige er, hvor hurtigt cellulitis kan sprede sig i hele kroppen, og hvis den når lymfeknuderne, det kan blive en livstruende sygdom.

Furunkler

Furunkler ligner en krydsning mellem en brystvorte og en bums og kan vises hvor som helst på din hud. Denne lille byld begynder at dukke op når en hårsækken er beskadiget, tillade bakterier at indtaste din krop. Kog fyldes med pus og dødt væv. Den gode nyhed er disse ært-formede knopper normalt pop og afløb på egen hånd. Hvis de ikke jo gået væk efter to uger, skal du muligvis se en læge eller specialist til at slippe af med dem.

Karbunkler

Karbunkler ligner Furunkler i, at de er fyldt med pus og døde hudvæv. Problemet er disse sår blive meget større, undertiden golfbold mellemstore. I dette tilfælde flere bylder har sluttet sig sammen. Karbunkler kan være meget smitsom, så familie og venner skal passe på ikke at komme tæt på sår. Også som furuncle, karbunkler undertiden pop og afløb på egen hånd.

Børnesår

Børn er aldre 2 til 6 særligt sårbare over for børnesår. Denne sygdom ligner blister, især på hænder og ansigt. Til sidst, udvikle sår en crusty lag at ser gul eller brun. Det tager direkte kontakt med en person, der har sygdommen til kontrakt det. Der er en høj forekomst blandt børn, der spiller kontakt sport.

Andre typer af Staph infektioner

Lungebetændelse og meningitis faktisk kan være former af staph infektioner, kun de åbenbart internt. Osteomyelitis er en staph infektion, at angrebene knoglerne. Endocarditis, en staph infektion i hjertet foring, betragtes som meget alvorlig, hvis ikke behandles tidligt. Toxic Shock syndrom, kan som den vedrører staph, forekomme ved brug af super absorberende tamponer. Og mastitis, en staph infektion i brystet, typisk opstår hos kvinder, der er bryst fodring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com