Strontium strontiumranelat behandling

08/19/2011 by admin

Strontium strontiumranelat er en medicin givet som behandling for osteoporose — eller lav knoglemineraltætheden — og dens symptomer. Kendt primært af sit mærke, Protelos, er strontium strontiumranelat ordineres til postmenopausale kvinder. Protelos betragtes som en alternativ behandlingsmulighed for patienter, der ikke reagerer på alendronat og enten risedronate eller etidronate. Din læge kan ordinere strontium strontiumranelat, hvis din svær osteoporose symptomerne vedvarer trods tilstrækkeligt calcium og D-vitamin indtag.

Fordele og skik

Strontium strontiumranelat er en forebyggende behandling for postmenopausale patienter med risiko for skrøbelighed knoglebrud på grund af osteoporose. Det bidrager til at øge knogledannelse og stimulerer replikering af osteoblaster, de celler, der er ansvarlig for knogleudvikling væv og reparation. Strontium strontiumranelat er et dobbelt effektivt osteoporose behandling, idet det også reducerer knogleresorption ved at bremse osteoklaster, de celler, der systemisk dekonstruere knoglevæv. Strontium strontiumranelat kan gendanner effektivt knoglevæv i kraft af denne rebalance.

Fordi osteoporose er en kronisk tilstand, er strontium strontiumranelat selvfølgelig beregnet til langtidsbrug.

Brugsanvisninger

Strontium strontiumranelat er skal indgives oralt, én gang dagligt. Bland 2 g af strontium strontiumranelat krystaller i et glas vand og drikke det straks. Mens strorntium strontiumranelat forbliver stabil i suspension i op til 24 timer, er umiddelbar hjælp stadig anbefales. Drik din suspension mindst to timer efter dit sidste måltid og mindst to timer før dit næste måltid.

Advarsler

Brug ikke strontium strontiumranelat inden for mindst to timer før af efter at have spist. Mad, mejeriprodukter og produkter indeholdende calcium formindske strontium strontiumranelat effektivitet. Protelos' Resumé af produktets egenskaber reducere alle sådanne produkter biotilgængeligheden af strontium strontiumranelat af ca 60 til 70 procent.

Fordi strontium udskiller i Protelos brugernes mælk, er det ikke anbefales til kvinder i den fødedygtige alder. Brug ikke strontium strontiumranelat, hvis du er en osteoporose patienten i den fødedygtige alder og har til hensigt at amme.

Mens strontium strontiumranelat er en foreskrevne osteoporose behandling i over 140 lande over hele verden, har Food and Drug Administration endnu ikke godkendt det til brug i USA i juli 2008.

Du kan ikke afbryde strontium strontiumranelat brugen og genoptage bruge behandling senere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com