Sådan Detox din krop i 72 timer

06/20/2010 by admin

Sådan Detox din krop i 72 timer

En 72-timers afvænning kan hjælpe med at genopbygge din krops evne til at bekæmpe off toksiner og opretholde sin optimal sundhed. Detox vil hjælpe din krop skylle ud enhver toksiner. Din krop vil være i stand til at producere nye, sundere celler, slippe af frie radikaler og styrke dit immunforsvar. Med en 72-timers detox, vil du føle sundere og mere energisk. Det kan også hjælpe dig med at omdanne din livsstil til en, der er meget sundere for dig. Lær at afvænning din krop i 72 timer.

Instruktioner

• Drik en fuld 8-ounce glas varmt vand, når du vågner op om morgenen. Du kan have det klar ved din seng natten før. Det vil sikre, at vandet er ved stuetemperatur, når du drikker det i morgen. Varmt vand har en sundere, mere beroligende effekt på hele din krop. Drikke koldt vand eller noget varmt ligesom kaffe eller te kan chokere dit fordøjelsessystem. At vælge varme eller stuetemperatur vand vil starte din 72-timers detox lige højre.

• Drik masser af vand. Den første dag i din 72-timers detox, kan man kun vand. Du skal drikke mindst otte glas vand hver dag under dit 72-timers detox. Du kan fortsætte denne sund vane, efter din 72-timers detox så godt. Drikkevand hele dagen vil hjælpe med at holde dig hydreret. Det vil også holde dig fra at drikke unhealthier valg som kaffe, sodavand og juice. Du kan tilføje et squeeze citron saft til dit vand til en lille smag, hvis du ønsker at.

• Spise måltider med frugter, grøntsager og korn. Dette er for den anden og tredje dag. Du skal spise fire portioner frugt og grøntsager eller to portioner af hver per dag. Du skal også spise en kop af fuldkorn med hvert måltid. Holde de frugter og grøntsager rå for at få de fleste næringsstoffer ud af dem som muligt. Husk, at frugtjuice også tæller som en servering af frugt. Prøv V-8 Splash for en portioner frugt og grøntsager. Drik 8 ounce for en servering. For fuldkorn, kan du have brune ris, 100 procent hele korn korn, brød og pasta.

• Slappe af under din 72-timers detox. Tage afslappende gåture i ca 30 minutter. Drikker urte-te (koffeinfri) ved sengetid og tage et par minutter af ro til at nyde det. Prøv meditation og yoga for en sund og beroligende afslapning for krop og sind. Begynd at skrive i en journal til at lufte dine tanker og følelser. Når din 72-timers body afvænning er over, tænker de afslappende øvelser du nød mest og indarbejde dem i dit daglige liv for en sund livsstilsændring.

• Undgå usunde livsstilsvalg. Holde sig væk fra alkohol, sukker, salt, koffein, konserveringsmidler, kød, mælk, æg, ost og chokolade. De eneste fødevarer du skal spise under din 72-timers detox er frugt, grøntsager og korn. Dette er et perfekt tidspunkt at stoppe med at ryge, også. Lave en aftale med din læge for at få hjælp til rygestop.

Tips & advarsler

  • En 72-timers afvænning kan hjælpe dig med at vælge en sundere livsstil. Finde noget, der hjælper dig med at slappe af.
  • Tal med din læge før du prøver en detox plan.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com