Fingernegl infektion kur

09/04/2011 by admin

Fingernegl infektion kur

Den tekniske betegnelse for en fingernegl infektion er onychomycosis. Det er forårsaget af svamp og kan identificeres, når neglen begynder at skifte til en hvid eller gul farve. Ofte, kan det være smertefuldt at røre neglen, hvis du får denne infektion. Der er flere måder at helbrede en fingernegl infektion, herunder cremer, piller og en sund kost.

Alle naturlige middel

En meget kraftfuld, men alle naturlige produkt du kan bruge er træet te olie. Denne olie har svampedræbende egenskaber og når gentagne gange lagt på neglen, vil dræbe den svamp, der forårsager infektionen. Bare Påfør et par dråber af olie til hver inficerede negl tre gange om dagen. Du kan stoppe når du ser infektionen begynder at rydde.

Cremer

Køb et svampedræbende creme. Der er masser af virksomheder, der gør et svampedræbende creme, der vil helbrede din inficerede negl. Lamisil, Tinactin og Derman er alle gode valg. Du bliver nødt til at vaske din inficerede finger og derefter anvende cremen to gange hver dag i en uge. Hvis det ikke rydde op, så du bliver nødt til at se en læge. Det er vigtigt at bemærke, at disse typer af cremer ikke anbefales til børn under 12 år.

Piller

Hvis du ikke kan helbrede din negl infektion udefra og ind, så skal du se en læge til at helbrede det indefra og ud. Lamisil, Diflucan og Sporanox er fælles svampedræbende medicin, der er tilgængelige i pilleform. Hvis din læge sætter dig på Lamisil, skal du tage en pille hver dag. Hvis du er imidlertid på Diflucan, skal du kun tage en pille om ugen. Endelig er Sporanox taget en uge på og tre uger off. Nogle patienter med lever- eller hjerteproblemer vil ikke være i stand til at tage disse piller. Din læge kan drøfte mulige alternativer med dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com