Hvad er en Smart Medicinsk Home?

10/04/2011 by admin

Hvad er en Smart Medicinsk Home?

Smart Medicinsk Home er resultatet af arbejdet på tværs af flere discipliner på University of Rochester, New York. Opstaldet på Center for fremtiden sundhed, hjem showcases medicinsk teknologi i en hjem omgivelser. Smart Medicinsk Home ligner ved første øjekast en almindelig lejlighed med spisestue, stue, soveværelse og køkken. Men ved nærmere eftersyn, kan du se de tilstødende rum fyldt med high-tech computere og gadgets, der er beregnet til at hjælpe os leve et sundere og lykkeligere fremtid.

Banebrydende måde

Hensigten bag universitetets Smart Medicinsk Home var at ændre den måde folk henvende sig til deres sundhed. Denne tværfaglige indsats kombinerer eksperter i en bred vifte af discipliner fra engineering, dataloger, samfundsforskere, dermatologer og læger. Center for fremtiden sundhed arbejder også med både Massachusetts Institute of Technology og Georgia Institute of Technology. Disse to universiteter arbejder også på deres egne versioner af et smart hjem.

Overordnede mål

Center for Future Healths mål er at skabe et fuldt integreret personlige sundhedssystem, så alle teknologi er helstøbt og fungerer effektivt. Dette vil tillade forbrugerne at opretholde deres sundhed, opdage sygdomme og administrere aktuelle sygdomme alle inden for deres eget hjem. Data kan indsamles af hjemmet, selv 24 timer i døgnet, syv dage om ugen hjælpe læger og hospitaler. Det vil være muligt at måle traditionelle vitale tegn såsom blodtryk og puls samt nye "vitale tegn" såsom søvnmønstre, rehabilitering mønstre og adfærdsmønstre.

Teknologi

Teknologi udnyttes i denne futuristiske hjem omfatter infrarøde sensorer, computere, biosensorer og videokameraer. Der er en scanning system bag et spejl, der kan tage tre-dimensionelle billeder af din hud og tjekke for funktioner såsom modermærker. En gangart skærm er ved at blive udviklet til at spore den måde beboerne går. Dette kunne indikere udvikling af sygdomme som Parkinsons tidligt, medvirken med behandling og forebyggelse.

Chester p-piller

En god demonstration af, hvad denne teknologi kan opnå er "Chester pillen." Chester er et computer-genereret ikon, der fungerer som din egen personlige medicinsk rådgiver. Han kan undvære oplysninger om medicin, bivirkninger og andre medicinske problemstillinger. Denne teknologi kan diskutere medicinske oplysninger med beboere i realtid udnytter avanceret kunstig intelligens og talegenkendelse software.

Smart Bandage

En anden teknologi udvikles er en "smart" bandage, som kan påvise tilstedeværelsen af bakterier på huden. Forskere nu bestemmelse, hvis den samme teknologi kan blive udnyttet til at opdage patogener på emballage til fødevarer eller skærebrætter. Forbinding ligner en normal forbinding men inden for et minut eller to for at blive placeret på såret kan fortælle en person hvis han har en af enhver top fem skadelige bakterien i sit sår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com