Trukket muskel Relief

10/05/2011 by admin

Trukket muskel Relief

Trak muskler er smertefuldt og kan skyldes overforbrug, anstrengelse eller blot dreje den forkerte vej under normale, daglige rutiner. Trak muskelsmerter kan afhjælpes i en række forskellige måder, afhængigt af hvor hurtigt du er i stand til at administrere behandling og hvor meget det gør ondt.

Ice

Hvis du er i stand til at behandle en trukket muskel straks, er en ispose vejen at gå. Isen vil bidrage til at mindske hævelse og smerte. Hvis en ispose ikke er handy, kan du altid bruge et meget koldt, vådt håndklæde, isterninger pakket ind i en vaskeklud eller endda en pakke frosne grøntsager. Hvis pack du vælger er for koldt og ubehageligt sted en tynd vaskeklud mellem det og huden.

Varme

Varmen bruges bedst for fortsat nødhjælp fra en trukket muskel, men ikke umiddelbart efter det sker. Varmen virker til at støtte cirkulation og slappe muskler for at undgå kramper og stivhed. En beroligende varme bad, især en infunderes med epsom salte, vil hjælpe med at lette smerter, som bliver et varmt brusebad. En fugtig varme fra et varmt håndklæde sættetid vil også gøre tricket. Genopvarmning håndklæde med varmt vand, når det begynder at afkøle. Bare sørg for at temperaturen ikke er varmt nok til at brænde huden. Varmepuder er en anden mulighed, selvom den fugtige varme vil være mere fordelagtig end tørt.

Andre

Hvis du stadig har brug for yderligere lindring, kan du prøve andre metoder til at lindre smerter. Besøg et apotek eller helsekost butik for nogle arnica creme, som er et homøopatisk middel fremstillet af Arnica Montana planten. Fordi denne særlige creme er helt naturligt og let absorberer ind i huden, det er en sikker og venlig metode til beroligende. Du kan også tjekke en række andre cremer og salver på markedet, såsom Bengay. Et andet nyttigt tip er at tage aspirin eller en mild smerte reliever, der vil helt sikkert tage brodden af smerten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com