Hvordan man kan reducere hud kræftrisiko

10/01/2011 by admin

Hvordan man kan reducere hud kræftrisiko

Hudkræft er en ondartet vækst på huden, som har mange årsager. Kræft normalt udvikler sig i det yderste lag af huden så tumor er normalt klart synlig. Der er mange måder at reducere din risiko for at få hudkræft og i denne artikel beskrives nogle af de vigtigste.

Instruktioner

• Undgå langvarig eksponering for ultra violet stråling. Udsætte din hud UV-stråling med tiden kan gøre din hud mørkere, tydelig skade til din epidermis. Denne skade kan føre til hudkræft. UV-stråling kan komme fra direkte sollys, solarier, lasere og andre kilder. Hvis du ikke helt undgå UV-stråling, sætte på solcreme eller tage pauser fra eksponering, hvis du arbejder i solen en masse.

• Undgå solforbrændinger. Sunburns er produkt af for meget UV-stråling. De opstår, når solen overophedes første og andet lag af huden og resultere i en lys rød eller sommetider mørkere område af huden udsættes for stråling. Denne overophedning kan i sidste ende føre til kronisk hudirritation og senere kræft. Hvis du vil være i solen for en længere periode, kan du prøve at hænge ud i områder, hvor der er skygge eller hvis på stranden eller vand, medbringe en paraply eller anden form for beskyttelse mod varmen.

• Bær beskyttende tøj. Om sommeren kan det være ubehageligt, men køb din lokale sommer tøj butik og finde skjorter, bukser, hatte, osv., der passer til løst og kan lufte din krop, så du føler dig mere komfortabel endnu beskytter dig mod solen på samme tid.

• Slid solcreme SPF 50. Når du er på stranden, arbejde i gården eller laver nogen anden form for udendørs aktivitet de fleste mennesker køb af mærke af solcreme i stedet for SPF eller solbeskyttelsesfaktor. Hvis du vil være i solen i lang tid er det vigtigt at solbeskyttelsesfaktor af din solcreme er mindst 50. Jo højere solbeskyttelse, en mere effektiv solcreme bliver hoppende off UV-stråler, dermed mindske dine chancer for hudskader og kræft.

Tips & advarsler

  • Uden din hud ikke ville du ser meget tiltalende for nogen. Også huske på, at kræft er meget livstruende. Ligesom mange kræftformer er der måder at forebygge eller mindske din risiko for hudkræft. Gøre alt, hvad du kan for at beskytte din hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com