Stadier af Depression benægtelse

10/09/2011 by admin

Stadier af Depression benægtelse

Følelser af håbløshed, manglende vilje til at gøre opgaver engang betragtet som fornøjelig og selvmordstanker er alle almindelige tegn på depression. Mange mennesker har disse symptomer, alligevel nægter at søge behandling eller indrømme endda de er deprimerede. Disse mennesker er i benægtelse fase af depression, som er meget vanskeligt at overvinde.

Benægtelse af Depression

Benægtelse af depression er fælles, fordi depression er et følelsesmæssigt problem, og mennesker vægrer sig ved at indrømme, de har brug for hjælp til følelsesmæssige problemer. I stedet, de forsøger at håndtere problemer på deres egne, som regel uden held. Mens depression ofte har en fysisk biokemisk årsag, forårsager det alvorlige følelsesmæssige symptomer. Benægtelse af depression, er uanset om det er bevidst eller ubevidst, alvorlige fordi deprimerede mennesker ikke kan få hjælp, indtil de indrømme, at der er et problem og nå ud til det.

Almindelige årsager til benægtelse

Benægtelse er en klare mekanisme i faser af depression, ligesom det er i faser af sorg. Enkelt klamrer sig til sin benægtelse for at fortsætte med at fungere, selv om niveauet for funktion er ikke hvor det skulle være. Sommetider benægte folk de har depression, fordi der synes at være en logisk "grund" til deres depression, som en ydre omstændighed eller traumer. Endelig, mange folk benægte de har depression, fordi de er så følelsesmæssigt blandet op de ikke kan tænke objektivt.

Eksterne årsager til benægtelse

Uden for kan påvirkninger også forårsage en person at fornægte hun har depression. En mand kan have lært at følelser er et tegn på svaghed. Dette vil få ham til at benægte, at han beskæftiger sig med et følelsesmæssigt problem. En anden kan have lært at søger medicinsk hjælp for depression er forkert, og at det i stedet er noget du skal lære at lave din egen. Andre kan føle sig utilpas, taler om følelser til en læge eller terapeuter, og i stedet vælger at ignorere deres problemer.

At hjælpe nogen indrømme deres Depression

Hvis du kender nogen, der er i benægtelse fase af depression, bør du omhyggeligt forsøge at hjælpe dem til at se og erkende deres problemer, så de kan søge hjælp. Overveje at tage personen gennem en symptom liste, så han kan se klart, at han har symptomer på depression. Tilbyde at gå med din ven til lægen, hvis det er nødvendigt at hjælpe hende diskutere sine symptomer med lægen. Husk dog at du ikke kan tvinge en person med depression til at søge behandling. Han må først indrømme, at han har et problem. Forsøger at tvinge hende til at stoppe med at benægte problemet vil kun få hende til at trække sig længere eller piskesnert ud på dig.

Hvis du er i benægtelse

Hvis du er i benægtelse over din depression, huske på, at det er et følelsesmæssigt problem, der ofte har en medicinsk årsag. Det er ikke din skyld, og du kan føle sig bedre, men du skal indrømme, at du har brug for hjælp. Først, men du må indrømme, at du bruger benægtelse som en flugtvej, og at det ikke fungerer. Dette er det første skridt mod at finde hjælp og grave ud af den dybe hul af depression du befinder dig i.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com