Tegn på karpaltunnel

10/14/2011 by admin

Den mediane nerve, sammen med sener kontrollere bevægelse i hånden, passerer gennem en passage af ledbånd og knogler i håndleddet, kaldes karpaltunnel. Karpaltunnelsyndrom er en betingelse forårsaget af kompression af medianindkomsten nerve. Typisk, denne komprimering er forårsaget af betændelse i karpaltunnel på grund af gentagne bevægelser af håndleddet.

Smerter

Karpaltunnelsyndrom kan forårsage håndled smerter, der opstår med bevægelse. I de fleste tilfælde letter immobilitet smerten, så håndled seler kan være nyttige. Lejlighedsvis, smerte udstråler op i armen og kan være ganske alvorlig.

Snurren

Den indvendige overflade af hånden modtager signaler fra medianen nerve. Dette omfatter håndfladen på hånden, og alle fingre undtagen den lille finger. Alle disse områder kan opleve prikken når karpaltunnel er betændt.

Følelsesløshed

Håndfladen på hånden, og alle fingre undtagen lillefinger, kan også opleve følelsesløshed på grund af kompression af medianindkomsten nerve. Karpaltunnel syge kan opleve dette symptom når man vågner, på grund af en tendens til at flex deres håndled mens du sover.

Svaghed

Karpaltunnelsyndrom kan forårsage svaghed og manglende evne til at greb effektivt i en karpaltunnel Lidende. Dette kan påvirke daglige aktiviteter, såsom at dreje dørhåndtag, åbning låg eller endda gribende en rat.

Placering af symptomer

Den mediane nerve kontrollerer kun den indvendige overflade af hånden, og alle fingre, bortset fra den lille finger. Symptomer, der opstår efter dette mønster er et godt tegn at carpal tunnel syndrom er til stede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com