Hvordan kan man øge B12-Vitamin indtag uden ernæring kosttilskud

07/02/2010 by admin

Hvordan kan man øge B12-Vitamin indtag uden ernæring kosttilskud

Vitamin B12 har flere vigtige ernæringsmæssige funktioner. Det er nøglen til produktionen af neurotransmittere, metabolisme af fødevarer til energi, og i skabelsen af hæmoglobin. Fordi B12 et vandopløseligt vitamin og ikke beholdt af kroppen, vi har brug for et dagligt indtag. Fordi dyrene kan gemme mere vitamin B12 end planter, er næsten alle kilder til vitamin dyr. Læs videre for at lære hvordan man kan øge B-vitamin indtag uden ernæring kosttilskud.

Instruktioner

• Spiser æg, som er en god kilde til Vitamin B12. Hønseæg, Tyrkiet æg, ænder, gæs og vagtler æg alle indeholder nogle af de højeste koncentrationer af B12.

• Drikke ko, ged og fåremælk for dens høje vitamin B12 indhold. Ost og yoghurt er også gode valg for dette vitamin.

• Tilføje leveren til din kost. Leveren er en af de bedste kilder til vitamin B12. Oksekød, Tyrkiet og kylling er også gode animalske kilder til vitamin B12.

• Tjene op flere fisk. Fisk som tun og laks, er kilder til Vitamin B12. Haj, spansk makrel, bluefish, mahimahi og hav agurker er også gode kilder, selv om de ikke er så almindeligt i kosten.

• Indarbejde skaldyr i din kost. Skaldyr er en anden god kilde til vitamin B12. Muslinger og krydderier tilberedt af bløddyr og muslinger er også en kilde til vitamin B12.

Tips & advarsler

  • Hvis man mangler i vitamin B12, kan træthed, anæmi og depression forekomme. Mangel på vitamin B12 også sætter en større risiko for høje niveauer af homocystein, hvilket er en af de faktorer, som fører til hjerteanfald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com