Sådan får du gratis NHS Dental behandling

08/09/2011 by admin

Sådan får du gratis NHS Dental behandling

At opnå NHS tandbehandling er simpelt for kvalificeret Forenede Kongerige beboere. Rådighed lavere indkomst voksne og børn, NHS dækker de fleste rutinemæssig tandlægeydelser som rengøring, eftersyn og fyld; dog kan der forekomme nogle begrænsninger. Fordi NHS er en del af et netværk af tandlæger, er lokalisere en tandklinik og have de nødvendige tandlægeydelser så nemt som at klikke på en mus eller få en henvisning fra din primære læge (også kendt som din primære sundhedstjeneste Trust).

Instruktioner

• Kvalificerer til NHS tandbehandling. Du skal være under en alder af 18 eller hvis du er en fuldtids studerende, under en alder af 19, gravid på tidspunktet for behandling eller har foedt inden for et kalenderår efter datoen, behandling, modtage statsstøtte, som beskæftigelse eller anden indkomst baseret velfærd, eller være over en alder af 59.

• Gå til den officielle hjemmeside for NHS at finde en tandlæge. Vælg fanen "Tandlæge" online eller ring 0845 4647 at tale med en NHS direkte repræsentant.

• Forklare tandlægeydelser du kræver og bekræfte berettigelse ved at svare på flere spørgsmål som din indkomst niveau, fødselsdato og arbejde status. Forældre til unge børn skal angive datoen for fødslen af barnet og det navn og telefonnummer for enhver Primary Care Trust (læge) der har omhandlet NHS barnet.

• Aftal og se din NHS tandlæge.

Tips & advarsler

  • I 2006 er det ikke længere nødvendigt at registrere til NHS tjenester.
  • Hvis du kvalificerer dig til grundlæggende NHS tjenester herunder checkups, vil du ikke blive faktureret. Du kan blive opkrævet for "komplekse" tandbehandlinger, såsom oral kirurgi, Rodbehandling og krone arbejde og udvinding af visdom tænder. En ventetid kan være påkrævet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com