Hvordan man bruger kolloid sølv til at behandle forkølelse

08/09/2011 by admin

Hvordan man bruger kolloid sølv til at behandle forkølelse

At have en kold er ikke sjovt overhovedet. Du er sandsynligvis på udkig efter noget til at hjælpe dig med at inddrive hurtigere, og du har hørt noget om fordelene ved kolloidt sølv. Colloidal silver–microscopic particles of silver suspended in water–is believed by some, including Daryl Tichy, the Vice President of Research and Development of ColloidalSilver.com, to be a great immune-system booster and antibiotic remedy, and thus an excellent choice for treating colds. Bemærk dog, at kolloid sølv ikke er videnskabeligt bevist for at være effektive og ikke er blevet godkendt af FDA.

Instruktioner

• Køb en flaske af kolloidt sølv. Du kan sandsynligvis finde nogle på din lokale helsekostforretning. Hvis ikke, der er mange hjemmesider, der sælger det online.

• Tage op til en ounce af kolloid sølv på et tidspunkt – 6 teskefulde fuld. Den nøjagtige dosering skal være effektiv kan variere fra person til person, ifølge SilverMedicine.org.

• Hold den kolloid sølv i munden i mindst 30 sekunder før indtagelse.

• Gentag overalt fra én gang om dagen op til hver fire timer, afhængig af sværhedsgraden af din forkølelsessymptomer. Du kan fortsætte med at tage kolloid sølv i mindre doser (en teskefuld en dag) som et supplement efter symptomer har været lettet, eller ophøre med at bruge som ønsket.

Tips & advarsler

  • Bivirkninger fra kolloid sølv er meget sjældne, men du bør afbryde brugen, hvis du oplever bivirkninger. Den mest almindeligt rapporterede (men stadig ekstremt sjældne) bivirkning er argyria, en blålig-grå misfarvning af huden. Argyria er aldrig blevet rapporteret som følge af brugen af ren, protein-fri sølv, men du bør standse brugen omgående hvis nogen misfarvning er bemærket.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com