Naturligt alternativ til Lupron

10/21/2011 by admin

Lupron er en medicin anvendes af kvinder til behandling af symptomer på to betingelser: endometriose og uterine fibromer. Nogle kvinder, men bør ikke bruge denne medicin, herunder dem med en risiko for osteoporose, astma, migræne, nyresygdom og historie af depression. Heldigvis er der naturlige alternativer til at lindre smerter forbundet med disse betingelser.

Naturlige metoder til endometriose

Endometriose er en tilstand, der påvirker en kvinders reproduktive system. Endometriet, som normalt linjer livmodervæggen kun, starter voksende andre steder i kroppen som æggestokkene og æggelederne, forårsager smerter i bækkenet. Medicin, såsom Lupron, bruges til at kontrollere smerter forbundet med denne betingelse.

Kvinder med endometriose kan bruge naturlige metoder til at lindre smerter. Prøv at bruge en varm varmepude, som afslapper muskler i bækken, reduktion af kramper i maven. Varme bade kan også være effektiv i afslappende bækkenbund.

Kosttilskud kan reducere kramper endometriose patienter, ifølge Creighton University Medical Center (CUMC). Forbrugende hørfrø, kan valnøddeolie og primrose oil hjælpe uterin afslapning. CUMC anbefaler også faldende indtag af mættet fedt, orgel kød og spæk. Kramper kan også reduceres ved at begrænse forbruget af simple kulhydrater som sukker og hvidt mel.

Naturlige metoder til Uterine fibromer

Livmoder Fibromer er vækster i livmoderen, der er noncancerous. Disse vækster øge ikke chancerne for livmoderkræft og er relativt almindelige, der påvirker så mange som tre ud af fire kvinder.

Selvom de fleste kvinder ikke oplever smerte med uterine fibromer, kan dem, der har smerter tage medicin gerne Lupron. Mennesker, der ikke ønsker at tage receptpligtig medicin kan prøve naturlige metoder til behandling af symptomer.

Hvis du oplever hyppige forstoppelse (et fælles symptom på uterine fibromer), øge fiberindtag ved at spise mere fiber-rige frugter og grøntsager. Ifølge Mayo Clinic er der en bred vifte af urter anvendes til behandling af denne tilstand, herunder kysk tree, der kan reducere produktionen af østrogen og røde hindbær, hvilket kan reducere menstruationsblødning. Andre urter anvendes til denne betingelse er motherwort, som kan slappe af livmoderens muskler og lakridsrod, som kan reducere smertefulde oppustethed. Kosttilskud fokuseret på at reducere betændelse kan også hjælpe, såsom echinacea. Ondt i ryggen eller smerter i benene kan behandles med en varme, varme pad eller badekar. Sørg for at tale med dig er din læge før du tager naturlægemidler kosttilskud, fordi de kan interagere med receptpligtig medicin.

Når at ringe til en læge

Hvis du oplever smerte, der ikke går væk med naturlige metoder, tale med din læge.Også, hvis du har kraftige smerter og en ekstrem mængden af blødning fra skeden, søge lægehjælp lige bortrejst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com