Værktøjer til professionelle bil mekanik

07/22/2010 by admin

Professionel bil mekanik er dygtige og veluddannede når det kommer til at reparere biler. Deres ekspertise omfatter brug af forskellige sæt af værktøjer til at bevare, genoprette og sikre, at biler er i god stand. Værktøjer til professionelle bil mekanik kan variere fra mekanisk eller håndholdte værktøjer, tunge udstyr til hydrauliske værktøjer. Hvert værktøj har forskellige formål og må bruges i overensstemmelse hermed.

Håndholdte værktøjer

Håndholdte værktøjer til professionelle bil mekanik er små værktøjer, der kan betjenes med hånden. Et eksempel er en skruenøgle, et værktøj, der anvendes til at give greb når dreje objekter i anvendelsen af drejningsmoment såsom møtrikker og bolte. Skruenøglen kan også bruges til at fastgøre bolte sikkert på delene af biler. En anden type af håndholdt værktøj, der anvendes af professionelle bil mekanik er tang til at holde objekter og bøje og skære materialer som motor ledninger. Tænger giver en mekanisk fordel til en mekaniker for gribende et objekt med præcision. En anden håndholdt værktøj bruges til at skære metal ledninger i metal sakse, særlig nyttig i automobilklubber forsamling til at skære tykke plader af metal.

Heavy-Duty udstyr

Et stykke af tunge udstyr til professionel automotive mekanik er en tunge hoppe forret. Hoppe starteren er sammensat af en oplader og kablerne fastgjort til en bærbar batteri. Denne type af hoppe starteren kan bruges til at starte motoren af tunge køretøjer, fordi det er mere kraftfuld end regelmæssig hoppe startere bruges til at øge normal størrelse køretøjer. En anden type af automotive værktøj, der anvendes af professionelle bil mekanik er et brændstof injektor værktøj. Brændstofindsprøjtningsenheder er specialiserede værktøjer bruges til at injicere brændstof som diesel i brændstoftanken uden at beskadige de følsomme dele eller forlader forurenende stoffer.

Brændstof Systemværktøjer

Brændstof pres testere er eksempler på brændstof Systemværktøjer, der anvendes af professionelle bil mekanik. Disse testere anvendes til at kontrollere tryk inde i brændstoftanken tillader automekaniker til at tjekke hvis brændstoftryk er afbalanceret for rigtige magt og effektivitet. Brændstof system Afbryd værktøjer bruges til at afskære forbindelsen mellem brændstof linje og olie eller aircondition linjer. Afbrydelse brændstofledninger kræver særlige værktøjer kan anvendes af en professionel automotive mekaniker på grund af følsomheden af dele når under reparation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com