Degenerative hofte knoglesygdom

12/25/2011 by admin

Degenerative hofte knoglesygdom

Degenerative hofte knoglesygdom er slidgigt, som er fokuseret i området hoftebenet. Det er også almindeligvis omtales som slid-og leddegigt. Tidligere troede den medicinske samfund, at kun brusken i et fælles oplever slitage fra alder og gentagne bevægelser forårsaget degenerative hofte knoglesygdom. Nu det medicinske samfund ved er en egentlig sygdom ansvarlig.Hoftebenet er den forbindende for lårbenet og bækkenet knogle. Hvis brusken ikke er korrekt reparation selv mens iført fra hoftebenet, er resultatet degenerative hofte knoglesygdom.

Årsager

Degenerative hofte knoglesygdom er forårsaget af en tidligere skade og/eller infektioner. Alder og Genetik er også ofte årsag. Overdreven vægt steder unødig stress på hoftebenet. Ud over disse faktorer, er visse fysiske aktiviteter, der har mange skader forbundet med dem anses for at bidrage.

Typisk kandidater

De større procentdele af personer, der lider af degenerative hofte knoglesygdom er over 50 år. Inden for denne klasse, der er et større antal, der er overvægtige end hvem er ikke. Som en genetisk lidelse har dem med degenerative hofte knoglesygdom i deres familie en højere risiko. Mange, der har oplevet skader omkring hoftebenet er senere blevet diagnosticeret med denne sygdom.

Symptomer

Syge af degenerative hofte knoglesygdom opleve en følelse af stivhed i deres hofte. Deres (ROM) vifte af bevægelse er ofte begrænset. De oplever også smerter i hofte område. Denne smerter i hoften findes især når de er involveret i fysiske aktiviteter.

Symptom reduktion

Læger foreslår vægttab som en metode til at reducere symptomer af degenerative hofte knoglesygdom. Dette har vist sig for at være nyttige i mange tilfælde, fordi det reducerer stress til området hoftebenet. Mange gange motion metoder såsom svømning, Pilates og vand aerobic støtte i reduktion af symptomer. Afhængig af årsag til hoftebenet sygdom, cykling og andre former for motion er anbefalet.

Behandling

Fysioterapi kan ordineres til en patient, for at styrke musklerne omkring hofte knoglen og mindske presset på de berørte område. Anti-inflammatoriske smertestillende medicin (NSAID) er ordineret til at bekæmpe den hævelse og smerte. Glucosamin er undertiden bruges til at aktivere cartilage hen til bedre helbrede og reparere sig selv. De mest intensive behandling af degenerative hofte knoglesygdom er hoftealloplastik. I denne operation erstatter et implantat hoftebenet. Denne metode til behandling, kræver flere måneder til at inddrive fra, men vælges som en permanent behandlingsmulighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com