Hvordan til at tabe sig nemt for børn

12/29/2011 by admin

Hvordan til at tabe sig nemt for børn

Der er mere stillesiddende aktiviteter for børn i dag end nogensinde før, med børn-specifikke TV kanaler, movies tilgængelige på efterspørgslen, håndholdte videospil og utallige computerprogrammer. Som et resultat, bliver flere og flere børn overvægtige. Selv om det vil tage engagement og livsstilsændringer, kan forældre blive gode rollemodeller for deres børn og sætte et eksempel for at være sund og aktiv. Centrale er at gøre fysisk aktivitet sjovt for alle børn. Gøre familie tid hver uge og gøre noget fysisk sammen. Voksne er det bedste eksempel, altid huske, at.

Instruktioner

Måder at hjælpe børn komme i form

• Øvelse inde samtidig have det sjovt. Investere i et spil system som Wii med Wii Fit eller Dance Dance Revolution spil. Dine børn vil spille videospil og laver fysisk aktivitet på samme tid. Øge din fysiske aktivitet og få pulsen er alt, der er nødvendige for at begynde at brænde kalorier. Så ved at skifte er en stillesiddende videospil med et videospil, der gør du flytter og får din puls en fantastisk måde til at få i form sjovt for børn.

• Gøre motion en familie rutine. Tage en ugentlige cykeltur. Finde et spor eller en sti og gå til det regelmæssigt. Hver gang gå længere. Til sidst, kan du have races og turneringer. Eller finde en vandresti, der er sjov, men udfordrende. Har hver kid pakke en apple, hjemmelavet trail mix og vand flaske ind i en lille rygsæk, som de kan bære under turen. Mens vandreture, de kan snack på deres godbidder og vægt fra rygsække vil tilføje til den fysiske aktivitet. For daglig motion, gå en familie tur efter aftensmaden.

• Bestand dit hus med sunde fødevarer. Holde frisk frugt og grøntsager i huset. Selleri med jordnøddesmør er stor snack, samt æbler med lidt kanel og sukker til at dyppe dem. Ved at begrænse snack indstillinger, vil dine børn begynde at bygge en mere sund måde at spise. Cookies, chips og slik har ikke skal fjernes fra deres kost. Der er muligheder som 100-kalorieindhold snack packs. Du kan endda gøre hjemmelavede søde godbidder, bare se portionsstørrelser. Også, for hvert måltid, omfatte mindst to portioner af frugt eller grøntsager.

• Holde udendørs legetøj til rådighed for dine børn på alle tidspunkter. Installere en swing sæt, der har aktiviteter, der vil interessere dine børn; specielt, hvis de er ældre sat i en klippe klatring væg og abe barer. Til sommer, holde sprinklere og vandballoner eller vand kanoner rundt og starte vandkrige. Andre aktiviteter omfatter en basketball horse turnering eller en hoppe roping konkurrence. Der er mange sjippetov sange tilgængelige online. Og om vinteren, holde slæder omkring og gå til store bakker til slæde. Klatring bakkerne vil være en stor fysisk aktivitet. Eller i baghaven spille gamle standbys som tag---kører i sneen er meget vanskeligere end at køre i græsset.

Tips & advarsler

  • Arbejde hårdt som forælder skal være en god rollemodel for dine børn. Prøv ekstra hårdt for at spise sundt og begrænse spise ud som en familie. Være positiv om at gøre fysisk aktivitet som en familie. Får ikke modløs, hvis dine børn er ikke som i livet ændringen i begyndelsen, bare holde gør det og have det sjovt i processen. Dine børn vil sjove.
  • Husk solcreme. Selvom det ikke er en solrig dag, kan solskader stadig forekomme. Holde dit fokus på at være sund. Med forekomsten af spiseforstyrrelser i teenagere er det især vigtigt at holde fokus på veltilpas og være sund snarere end på hvordan børnene ud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com