Hvordan at slippe af marionet linjer

01/01/2012 by admin

Marionet linjer kan være nogle af de hårdeste rynker til at beskæftige sig med. Også kaldet latter linjer, disse rynker vises omkring munden og hagen, og de fleste mennesker, der beskæftiger sig med dem er ikke morede. Mens plastikkirurgi er en mulighed for nogle, foretrækker mange mennesker sikker og naturlige metoder til at håndtere deres linjer og rynker.

Instruktioner

Øvelser

• Sidde komfortabelt i en stol med et medium til lav ryg, således at du kan vippe hovedet tilbage over bagsiden af stolen. Dette er udgangspunktet for de fleste ansigt øvelser. Øvelse styrker musklerne i ansigtet og tilskynder ilt og næringsstoffer til at flyde til det område, som resulterer i mindre sagging og rynker.

• Tilt hovedet tilbage langt nok, du kigger på loftet. Foretage en bevægelse med din mund, som om du tygge. Gentag for 20 minutter mindst en gang om dagen for de bedste resultater.

• Vippe hovedet tilbage og ser på loftet. Pung dine læber, som om du kysse nogen. Pung og frigivelse bringe 10 gange, derefter hovedet tilbage til en normal stilling. Gentag vippe og forfølger fem gange, mindst en gang om dagen.

• Vippe hovedet tilbage og ser på loftet. Pung dine læber som før. Holde din tunge ud og prøve at røre din hage med tungen, strækker sig så langt som du kan gå. Hold denne stilling til en optælling af 10, og derefter vende tilbage til en normal stilling. Gentag fem gange, mindst en gang om dagen.

• Vippe hovedet tilbage og ser på loftet. Pung dine læber og strække din underlæbe så vidt muligt over din overlæbe. Hold denne stilling til en optælling af fem, og derefter vende tilbage til en normal stilling. Gentag fem gange, mindst en gang om dagen.

Produkter

• Anvende makeup concealer på dit ansigt til at blødgøre marionet linjer. En blød, lys-farvede concealer vil reflektere lys, reduktion af dybde og intensitet af latter linjer. Ising lidt concealer på din ringfinger og glat over linjer, anvende mere efter behov.

• Bringe opmærksomhed på andre områder af dit ansigt, hvilket vil reducere udseendet af marionet linjer. Anvende en glat lag af lys blush til dine kinder, starter midt på kinderne og blanding udad for at matche farven på resten af dit ansigt. Dette vil forstærke rundheden af dine kinder og opmærksomheden fra din latter linjer.

• Køb en kollagen-stimulerende produkt fra din sundhed og skønhed butik eller apotek. Disse produkter simulere virkningerne af plastikkirurgi ved at forbedre styrke og elasticitet af hud. Gælde for din latter linjer efter produkt retninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com