Hvordan kan man øge OT brug af beviser baseret praksis

07/11/2010 by admin

Hvordan kan man øge OT brug af beviser baseret praksis

"Du har en alvorlig lidelse," siger lægen. "Jeg har ikke haft tid til at gennemgå den nyeste forskning. Vi vil bare hoppe i og gå med det så godt vi kan." Dette er uacceptabelt i et felt, hvor forskning er tilgængelige. Ved at satse på evidensbaseret praksis (EBP), en ergoterapeut (OT) i overensstemmelse med anerkendte bedste praksis både i folkeskolen og private omgivelser. Problemet? At være forskning kyndige kræver betydelig indsats oven på en allerede krævende tidsplan.

Instruktioner

Understreger 'praksis' i evidensbaseret praksis for ergoterapeuter

• Gennemgå grundlæggende. En dårligt informeret OT er et erstatningsansvar at hans firma og kunder både. Tilsynsmyndighederne kan få bolden op med en generel informationsmøde for deres terapeuter. Besvare hvad, hvorfor og hvordan bag EBP lukker afgrund af uvidenhed og skitserer specifikke forventninger. Ingen tid til et møde? Erstatte en enkel, men detaljerede Hand eller e-mail. Undgå at have oplysninger smidt i papirkurven eller slettet med en DVD, der kan tjekkes ud.

• Giver online-ressourcer. En velmenende OT kan undlade at anvende nyerhvervede færdigheder, hvis nødvendige ressourcer er utilgængelige eller synes overvældende. Vejledere og skoledistrikter ønsker resultater kan give en liste over godkendte websteder eller en online database, giver den nødvendige forskning.

• Give materielle ressourcer. Diskutere EBP på sidste måned møde og har værktøjer i hånden er to forskellige niveauer af forventning. At have vurdering og behandling værktøj, der let kan tilgås formidler til OT at EBP er en realitet i hans verden. Desuden, det øger ansvarlighed: der er ingen undskyldning for ikke at anvende evidensbaseret praksis. Endelig, det formidler en tak til terapeuter, der ved, at værktøjer ikke er billige.

• Tilskynde til videreuddannelse. En OT er påkrævet til komplet videreuddannelse (CE) credits årligt for at opretholde sin licens. Viden er magt, par tilsynsførende relish tanken om en OT at være fraværende fra arbejde. Dog en informeret OT reducerer risikoen for uhensigtsmæssig praksis, gemmer sin virksomhed penge selv tid og præsenterer til klienter og familier som dygtige og kompetente. Denne situation er en win-win på utallige måder for OT og den gruppe eller det distrikt, som han arbejder.

• Klappe ansøgning. Mens forskning viser, at iboende belønninger trumfe extrinsic dem som mennesker alder, er en tak altid værdsat. Derudover påvirkes ydeevne af voksne ikke så stærkt af ydre belønninger som børn; Det betyder ikke, at materielle belønninger ikke er nød, selv om. Tage tid til at vedhæfte en yndlings snack til en omhyggeligt udformet note takkeskrivelse og du har dækket begge baser.

Tips & advarsler

  • Tjene respekt for en OT med hvem du arbejder med at forstå forskellen mellem hans job og en fysioterapeut (PT). Da disse to terapeuter arbejder ofte sammen og ofte vurdere som et team, er deres erhvervsopgaver almindeligt forvirret eller kam. En OT, der føler sig respekteret og forstået gerne vil stige til udfordringen at anvende EBP begreber.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com