Hvordan er Human Insulin lavet?

12/13/2011 by admin

Hvordan er Human Insulin lavet?

Tid Line

I 1973, blev bioteknologi indledt med udviklingen af den første rekombinant DNA mikroorganisme. I 1978 produceret Genentech og City of National medicinsk Center med held humant insulin gennem rekombinant DNA-teknologi. I 1982, FDA godkendt første rekombinant DNA stoffet, Humulin fra Eli Lilly & Co. Human insulin banebrydende bioteknologiske industri og dens værdi blandt de verdensomspændende fællesskab af insulin-afhængige diabetikere banede vejen for industrien til at øge kvalitet kontrolstandarder, forbedre rensning metoder og skabe mere effektiv produktion. Accept og klinisk fordel af humant insulin også ryddet vejen for udvikling af andre biologiske lægemidler såsom humant væksthormon og lægemidler til behandling af kræft.

Kadavere

Humant insulin er blevet isoleret og renset fra bugspytkirtlen af menneskelige kadavere. Hormonet er udvundet og krystalliseret før det er forarbejdet i løsning til rensning, mest menneskelige bugspytkirtlen er reserveret til transplantation og denne metode ikke producerer et betydeligt udbytte for at være terapeutisk værdi for diabetisk Fællesskabet. I historie, svin og kvæg-afledt insulin fra slagtede svin og kvæg blev udvundet og renset ved hjælp af den samme proces, fordi hormonerne, der var ens i struktur som humant insulin.

Rekombinant humant Insulin

DNA segmenter kodning for humant insulin blev identificeret, sammen med den genetiske sekvens at udløsere kontrol inden for den menneskelige krop. DNA fra bakterier eller gær er ændret med denne sekvens gennem rekombinant DNA-teknologi. Cellerne er kulturperler for at producere en Pro insulin, som er identisk i struktur til humant insulin. Disse celler producerer pålideligt insulin i massen mængder, som er renset til brug i diabetes behandlinger.

Forskning

Holmen (eller beta) celler i bugspytkirtlen er ansvarlige for at producere insulin. Klinisk forskning er i øjeblikket undervejs at fremme islet celle produktion ved hjælp af stamceller. Dyreforsøg blev udført på University of Pittsburgh ved hjælp af menneskelige beta-celler, som replikeres in vivo til at producere mere insulin-producerende celler. Disse undersøgelser tilkendegiver gennembrud i medicin og teknologi til mere fuldt ud forstå sygdom og identificere løsninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com