Hvad er bivirkninger af Mesosilver?

06/26/2010 by admin

Annonceret som et "ægte kolloide sølv", er mesosilver et flydende kosttilskud. Selv om den officielle hjemmeside for mesosilver rapporter om, at "ingen bivirkninger er nogensinde blevet rapporteret", udgør den aktive ingrediens i tillæg, kolloid sølv, en risiko for bivirkninger.

Betydning

Baseret på egenskaberne af kolloidt sølv, skønner den terapeutiske forskningsfakultet, at mesosilver er sandsynligvis usikre til brug som et kosttilskud.

Bivirkninger

Den mest almindelige bivirkning af kolloidt sølv er en permanent blålig misfarvning af huden, som er typisk først bemærket på tandkødet. Kolloid sølv også øger indhold af melanin i din krop, som kan forårsage mørke pletter til form på huden når den udsættes for solen.

Lægemiddelinteraktioner

Kolloid sølv reducerer effektiviteten af skjoldbruskkirtlen medicin såsom levothyroxin (markedsført som Levoxyl og Synthroid) og den reumatoid arthritis medicin penicillamin (markedsført som Cuprimine og afhænger), hvilket gør mesosilver kan forårsage en gentagelse i symptomer på skjoldbruskkirtel mangel eller gigt, henholdsvis, når det tages i kombination med hver enkelt drug. Der er også beviser at mesosilver forstyrrer ordentlig absorption og handling af forskellige antibiotika.

Risici

Med kontinuerlig brug af kolloidt sølv, kan niveauer af sølv metal ophobes i lever, milt, nyrerne, muskler og hjerne, ifølge RxList. De langsigtede virkninger af sølv indskud i organer er ukendt.

Overvejelser

Fordi det indeholder potentielt skadelige ingrediens kolloid sølv, tale med din læge før du tager mesosilver, især hvis du er gravid eller ammende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com