Tegn på blindtarmsbetændelse hos mænd

09/20/2011 by admin

Blindtarmsbetændelse er defineret som en medicinsk tilstand karakteriseret ved hævelse og betændelse i vermiform tillæg. Selv om tillægget er en vestigial orgel hos mennesker, kan dens betændelse resultere i en medicinsk nødsituation. Denne betingelse er mere udbredt hos mænd end hos kvinder, og det forekommer normalt hos personer mellem 20 og 30. Ingen ved, hvorfor dette er.

Tegn og symptomer på blindtarmsbetændelse hos mænd

Generelt, de symptomer, der er forbundet med blindtarmsbetændelse er groft inddeles i to kategorier: typiske og atypiske symptomer.

Typiske symptomer på blindtarmsbetændelse hos mænd

Den mest almindelige typisk symptom er smerte. Denne smerte generelt opstår på den nederste højre side af maven og er ofte meget svær. Dårlig placering af nerver (viscerale nerver) nær midgut er ofte årsag til denne smerte.Andre almindelige typiske symptomer af blindtarmsbetændelse hos mænd er ekstremt høj feber, sløvhed, appetitløshed, og opkastning.

Atypiske symptomer af blindtarmsbetændelse hos mænd

Atypiske symptomer omfatter overdreven trang til vandladning, diarré og en medicinsk tilstand betegnes som nedadgående trang, som er defineret som en tilstand, der er relateret til uregelmæssig afføring.

Andre særlige tegn på blindtarmsbetændelse

Karakteristiske tegn omfatte Rovsing tegn, Psoas tegn og obturatoren tegn.Rovsing tegn er en særlig tegn forbundet med blindtarmsbetændelse ofte karakteriseret ved smerter i nedre-regionen af maven. Psoas tegn er karakteriseret ved svær og ekstrem smerte i højre side i nærheden af hofterne. Obturatoren tegn er ofte karakteriseret ved kramper i musklerne i nærheden af hofterne.

Årsager og risikofaktorer, der fører til blindtarmsbetændelse hos mænd

Obstruktion og indblanding i nærheden af lumen af vermiform tillæg kan føre til blindtarmsbetændelse.Infektioner af visse mikroorganismer såsom bakterier, der fører til hævelse op af tillægget, og ophobning af pus i nærheden af det, hvis venstre ubehandlet i en lang periode det kan føre til blindtarmsbetændelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com