Hvad sker der når pap er genanvendt?

02/01/2012 by admin

Hvad sker der når pap er genanvendt?

I fleste steder i USA, kan folk bundt pap eller sætte det i spande og fastsat for curbside genanvendelse. Denne enkle handling kan have en enorm positiv indvirkning på miljøet. Det sparer penge, træer, plads i deponeringsanlæg og energi, samtidig med at forhindre skadelige drivhusgasser fra fremme af global opvarmning.

Hvordan pap er lavet

Som papir, er karton lavet af cellulose fiber fra træer. Mange gange vokser mennesker træer på plantager specifikt at oprette papir og pap.Producenter skåret træerne i træflis, som de kemisk behandling af at frigive cellulosefibre for at oprette papirmasse for at gøre papir. De skærmen papirmasse, tromle det med ruller og tørre det i to stykker, der gør op bølgepap. Det glatte stykke på ydersiden kaldes liner bord, mens den ribbede inderste lag er medium.

Ved møllen

Når genbrugspap først når møllen, adskille arbejdstagere det fra andre materialer som plast og aluminium. Papir elementer kan udskilles yderligere afhængigt af de trin, der kræves for at behandle den. De Tryk på karton til baller for transport til forarbejdningsanlæg. I nogle tilfælde, som papir, skal pap gå gennem en de-stempelpuder proces.Når de sværtet, fabrikanten pulp af bølgepap og blander det med pulp fra træflis. Denne proces blander den gamle fibre af de genbrugspap med den nye fibre af papirmasse af træflis, styrkelse af materialet.

Genanvendt pap produkter

Genbrugspap går til fabrikker hvor de gør det i forskellige produkter herunder pap, brunt papirposer og nye pap til emballage æsker.

Hvorfor genanvende pap

Ifølge Planet Arken, når pap bryder ned i en losseplads, skaber det metan, en skadelige drivhusgas med en global opvarmning kapacitet 21 gange kraftigere end carbondioxid.Pap er især miljømæssigt effektive når genanvendt da fiber i pap er allerede blevet behandlet. Making pap produkter fra genanvendte materialer kræver op til 99 procent mindre vand og op til 50 procent mindre energi.

Hvordan til at genanvende pap

Pap produkter kan genbruges med papirprodukter, fordi emnerne er adskilt på møllen. Selvom begge lavet af papirmasse, skal papir og pap gennemgå forskellige processer til at blive genanvendt produkter. Pap husholdningsartikler, der er genanvendelige omfatter lykønskningskort, korn-kasser, æg kartoner, Pizzaæsker, emballage æsker og manila mapper.Holde materialerne så rene som muligt. Fjern eventuelle plastikfolie. Fjerne voks-belagt karton, som ikke er genanvendeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com