Health Care konti tilgodehavende analyse

02/04/2012 by admin

Health Care konti tilgodehavende analyse

Sundhedspleje tilgodehavender er finansielle fordringer for tjenesteydelser til patienter. Det er ofte de største ikke-kapital aktiver til sundhedsfaciliteter hvis succes ofte afhænger af den aggressive analyse af tilgodehavender.

Definition

Debitor er omsætningsaktiver på regnskabet. Debitor skal forvaltes aktivt, så kontant er indsamlet fra kunder i en rettidig og effektiv måde.

Analysere

Analysere debitor ved at opretholde en konti tilgodehavende finans notering patienter og deres beløb i detaljer. Bestemme den gennemsnitlige længde af tid tilgodehavender er fremragende til at identificere tendenser over forudgående perioder og vurdere effektiviteten af aktuelle kredit og samling politikker.

Anmeldelse

Anmeld facilitet politikker og procedurer for samlinger, risiko og kredit. Sikre politikker eksisterer for at overvåge debitor effektivt og at ansatte er blevet uddannet til at følge disse procedurer. Anmeld gennemsnittene for branchen og ydeevne til at identificere muligheder for vækst og svagheder i konti tilgodehavende praksis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com