De første tegn på autisme

07/19/2011 by admin

Med 1 i hver 150 børn diagnosticeret med autisme, er det vigtigt for forældre at lære de første tegn på autisme for at genkende problemer. De første tegn på autisme er problemer med social interaktion, sprog og adfærd.

Alder

Selv så små som 1, børn kan vise tegn på autisme, gør det bydende nødvendigt for forældrene at være uddannet på de første tegn på autisme og typiske udviklingsmæssige milepæle.

Sociale færdigheder

Manglende sociale færdigheder, som kunne tyde på autisme indeholder ingen øjenkontakt, ikke ønsker at blive afholdt, ikke at reagere på hans navn, altid spille alene og mangler dom af andre folks følelser.

Sprog

Sprog tegn på autisme omfatter ingen ord, ikke forstå ord, ikke at sætte ord sammen, taler i en unormal stemme, ikke holde samtaler og tabet af forrige sprog.

Adfærd

Adfærdsmæssige tegn på autisme omfatter ting såsom hånd flagrende, udfører rutiner, ekstreme reaktioner at ændre rutiner, en besættelse med visse objekter og følsomhed over for lys, lyd eller touch.

Evaluering

Hvis nogen af de tidlige tegn på autisme er set eller mistanke om, er det bydende nødvendigt at arrangere en medicinsk vurdering for dit barn straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com