Bivirkninger af Exforge medicin

07/18/2011 by admin

Bivirkninger af Exforge medicin

Exforge er en kombination lægemiddel indeholdende amlodipin, en calcium kanal blokker, og valsartan, angiotensin-receptor-blokkere. Fremstilles af Novartis Pharmaceuticals Corporation, ordineres medicinen i tabletform som en behandling for forhøjet blodtryk. Det er primært designet til folk, der ikke reagerer tilstrækkeligt på behandling med en enkelt drug. Exforge har mange mulige bivirkninger, men de fleste er ualmindelige.

Funktion

Exforge er normalt ordineres enten for folk hvis blodtrykket ikke kontrolleres effektivt på en medicin, eller som indledende terapi for mennesker, hvis blodtryk er faretruende højt. Det fås i forskellige styrker så læger kan begynde ved ordination af den laveste dosis og derefter revurdere situationen.

Mest almindelige effekter

I kliniske forsøg var den mest almindelige bivirkning af Exforge medicin perifert ødem, hævelse af hænder, ben, ankler og fødder forårsaget af væskeophobning. Over oplevet 5 procent af mennesker i forsøg denne effekt. Andre bivirkninger forekommer hos mere end 2 procent af patienter inkluderet nasal betændelse, øvre luftvejsinfektion og svimmelhed.

Advarsel

Gravide kvinder bør ikke tage Exforge, fordi det kan skade og kan endda være fatalt for det ufødte barn. Enhver, der bliver gravid mens du tager Exforge skal ophøre med medicinen straks og fortælle sin læge. USA 's Food and Drug Administration kræver en sort boks advarsel om Exforge derfor.

Yderligere bivirkninger

Exforge kan forårsage blodtrykket til at falde for lavt, anført af symptomer på svimmelhed, svimmelhed og besvimelse. Derudover kan Exforge øge kalium i blodet, som kan forårsage problemer for folk tilbøjelige til høj kalium på grund af andre medicinske tilstande, såsom nyresygdom. Dette er også et vederlag for folk at tage andre lægemidler, som kan forårsage højt kalium niveauer. Mennesker, der bruger salt erstatninger er mere udsatte, fordi disse produkter ofte indeholder kalium.

Sjældne bivirkninger

Sjældne bivirkninger af Exforge medicin omfatter smerter i brystet, uregelmæssig hjerterytme, vægtøgning, angst og højt blodsukker. Nogle mennesker har oplevet en allergisk reaktion med symptomer på udslæt eller nældefeber og facial hævelse. Derudover har Exforge været forbundet med depression. Fordi mindre end 2 procent af patienter har rapporteret denne effekt, har det været vanskeligt for forskerne at afgøre, om to hænger rent faktisk, men alle med følelser af depression mens de tager Exforge bør nævne det til lægen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com