Hvad er fordelene ved kviksølv fyldninger er fjernet?

03/23/2010 by admin

Hvad er fordelene ved kviksølv fyldninger er fjernet?

Spørgsmålet om at fjerne kviksølv tandfyldninger er kontroversielle. Ifølge naturlige Life Magazine forbudt lande som Tyskland og Sverige brug af kviksølv for fyldninger, mens American Dental Association stadig erklærer skik sikker, bortset fra dem, der viser særlige allergiske reaktioner. Grupper af enkeltpersoner post på internettet, som de mener deres kroniske helbredsproblemer er resultatet af giftig forgiftning på grund af disse fyldninger. Selv om kontroversen fortsætter, har at fjerne kviksølv fyldninger flere fordele.

Eliminere toksiner

Debat om legitimiteten af kviksølv fjernelse i medvirken elimineringen af giftstoffer fra kroppen har eksisteret i år mellem traditionelle og alternative former for medicin. Efter års forsvarer sikkerhed af kviksølv fyldninger, men anerkendt den amerikanske Food and Drug Administration deres mulige giftige virkninger, ifølge The Independent. Også efter denne offentliggørelse, kan selv friktion mod kviksølv fra tygge frigive giftstoffer ind i systemet. Hvis dette er tilfældet, synes det ikke, at denne frigivelse af toksiner påvirker alle i samme grad. Tandlæger som Dr. Stephen Goldberg mener, at nedsat immunforsvar komplicere spørgsmålet om kviksølv toksiner, især i deres fjernelse. Denne befolkning kan være i fare, og derfor erstatter deres kviksølv fyldninger for kompositter er en beregnede sikkerhedsforanstaltning, selv om særlige forholdsregler bør tages for at beskytte patienten mod yderligere toksin eksponering under fjernelse.

Æstetik

Da amalgamfyldninger var engang den populære valg, hvis du ikke har en metal mund dig selv, har du sandsynligvis set nogen, der gør. Mens ser en munden fuld af sølv var engang en normal syn, er der mere øje-tiltalende valg for dagens patienter. Udskiftning din kviksølv fyldninger med komposit fyld efterlader et mere naturligt udseende, fordi de er lavet af et materiale, der er en normal tand farve.

Reducerer muligt tand fraktur

Sammensatte fyldninger er lavet af en mere fleksibel stof at kviksølv. Så, mens kviksølv fyldninger kan være kendt som mere holdbare, komposit fyld give med din tand udsving. Denne fleksibilitet giver mulighed for noget for noget inden for dine tænder og skærer ned på mulige tand brud forårsaget af kviksølv.

Stærkere tænder

At fjerne kviksølv fyldninger og erstatte dem med en composite mulighed fører til en stærkere tand i almindelighed. Mens kviksølv tendens til at svække struktur af en tand, er komposit fyld mere binding i naturen. Når udfylde et hulrum, mindre tand struktur skal også fjernes for en sammensat fyldning, som fører til stærkere tænder i det lange løb.

Følsomhed

Komposit fyld er ikke følsomme som kviksølv fyldninger. Kviksølv fyldninger kan medføre en mærkbar reaktion på varme og kolde stoffer. Derfor, at fjerne kviksølv fyldninger skaber en mere behagelig spise erfaring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com