Typer af Medicaid dækning

10/25/2016 by admin

Typer af Medicaid dækning

Selv om den amerikanske afdeling af menneskelige og sundhedstjenester fører tilsyn med programmet Medicaid, designs hver stat sine egne fordele plan i overensstemmelse med føderale retningslinjer. Lav indkomst enkeltpersoner og familier bør tjekke med deres tilstand for at se, hvis de opfylder betingelser for støtteberettigelse til Medicaid dækning. Personer med handicap, gravide kvinder og børn er de primære grupper, der modtager Medicaid.

Screening og behandling dækning

Medicaid modtagere under 21 år er omfattet af programmet tidligt og regelmæssig Screening og diagnostiske behandling fordel. De skal modtage regelmæssige screeninger, lab test og lægeundersøgelser til at sikre patienterne fysisk og mental sundhed. Alle medicinske tilstande, der er diagnosticeret gennem disse undersøgelser eller test er berettiget til behandling under denne type af Medicaid dækning. Børn og unge voksne er omfattet af denne fordel også har adgang til retsmødet, vision og dental screeninger og behandling for eventuelle fejl i disse områder, ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services.

Dental dækning

Medicaid-programmet tilbyder dental dækning for mindreårige og voksne. Men medlemsstaterne er ikke forpligtet til at tilbyde tandlægeydelser til voksen modtagere af Medicaid. De fleste stater omfatte tjenesteydelser for voksne med dental nødsituationer, ifølge Department of Health and Human Services. Børn og unge under 21 år er forpligtet til at modtage periodisk dental screeninger og undersøgelser for at opretholde tandsundhed. Derudover dækker Medicaid behandling af dental betingelser for dem i denne aldersgruppe. Dette omfatter tilvejebringelse af dental restaurering, smertelindring og behandling af infektioner.

Mental sundhed dækning

Medicaid giver dækning for mental sundhedstjenester; dog, hver stat designs deres eget program for dækket mental sundhed eksamener eller behandling. Medicaid modtagere bliver nødt til at tjekke med deres tilstand Medicaid afdeling for at få oplysninger om hvad mental sundhedstjenester, der tilbydes i deres område. For eksempel giver staten Washington Medicaid dækning af individ og gruppe terapi, psykiske medicin og krisesituationer. Iowa tilbyder en stat frynsegodeplanen, der dækker case management og habilitering tjenester.

Særlige dækning

Modtagere med visse sygdomme, kaldet særlige betingelser, er berettiget til Medicaid dækning. Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services, omfatter disse særlige sygdomme brystkræft, livmoderhalskræft, tuberkulose og segl-celle sygdom. Medicaid omfatter kræft eller tuberkulose behandlinger og yder bistand til dem med segl-celle sundhedsproblemer. Som med andre dækning planer, kan hver staten Medicaid program variere i sin dækning af disse sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com