Finansiering til Start Home Health Care agenturer

12/03/2011 by admin

"Jeg ønsker at hjælpe mennesker. Jeg ønsker at starte et hjem sundhed business, men jeg har ikke penge." For dygtige forretningsfolk og sundhedspersonale, der har sagt disse ord, at eje et hjem sundhed business kan være en realitet. Med en forståelse af reglerne for hjemmeplejen pay model og forskning i lokale forretningsmuligheder, kan iværksættere finde dollars at starte og drive en hjem sundhed agentur.

Identifikation

Finansiering fra hjem sundhed agenturer sker i en række forskellige måder. Start kontant fra personlig opsparing er altid en mulighed. Andre valgmuligheder omfatter små virksomheder tilskud. Tilskud af denne art ikke overalt, men det bedste sted at lede er staten og lokale offentlige enheder designet til at fremme oprettelsen af en små virksomheder. Disse agenturer varierer fra stat til stat, men de er normalt opstaldet i statens indtægter afdeling. Tilskud som en non-profit virksomhed er mere sandsynligt. Der er hundredvis af corporate og offentlige tilskud til nonprofit-agenturer, der ønsker at tjene samfundet. Ejere bør finde en erfaren grant forfatter og give detaljerede oplysninger om præcis, hvordan hjem sundhed agenturet vil fungere. Department of Labor gennemgår grant anmodning at tjene lav indkomst seniorer. En pulje af dollars alt 342 millioner er tilgængelig for virksomheder, der indsender relevante tilskud.

Overvejelser

Før de søger alle slags midler, bør iværksættere udvikle et budget. Budgettet bør omfatte løn til direktør for sygeplejersker og en administrator. En sygeplejerske med tilstrækkelig erfaring kan tjene begge roller i første omgang. Kvoter bør gøres hjem sundhed hjælpere og terapeuter i et kontraktlige eller medarbejder arrangement. Mange agenturer køres som hjemmet baserede virksomheder. Byggeomkostninger bør indarbejdes i budgettet. Budgettet bør give mulighed for mindst seks måneder med ingen indtægter.

Advarsel

Hjem sundhed agenturer regningen ikke for tjenester, indtil en landmåler går på faktiske besøg til en eksisterende patient. I mellemtiden skal agenturet fungerer ved hjælp af egne midler. Den tid, hver stat tager før godkendelse et agentur til at fakturere varierer fra stat til stat. Ejerne skal have en alternativ plan for undersøgelser, der ikke ske planmæssigt. Et agentur kan have en første optælling af ti patienter, mennesker, der har brug for forskellige kombinationer af sygepleje, terapi og hjem sundhedspleje. Agenturet skal tjene disse patienter uden at sende påstande, indtil en repræsentant fra staten kommer og godkender agenturets praksis som i overensstemmelse med statens regler.

Potentielle

Afbalanceret Budget Act af 1997 ændret model for betalingen for alle Medicare hjem sundhed agenturer. Den nye model gav mulighed for effektiv agenturer til at opnå en betydelig fortjeneste. Som et resultat, kan agenturer opnå tocifret avancer selv i en slumping økonomi. Hjem sundhed agenturer flyttede til en prospektiv lønsystem. Ledere der forstår de potentielle betale systemet vil tjene flere penge.

Teorier/spekulation

Flere arrangementer vil føre til fortsatte succes for hjemmeplejen agenturer. Som baby boomers går på Pension, vil mange ønsker at forblive i deres hjem og føre en uafhængig tilværelse selv efter alvorlige medicinske procedurer. Voksne børn vil danne levende arrangementer med forældre og søger hjem sundhed agenturer som støttesystemer. Hofte udskiftninger er fælles procedurer, som folk bliver ældre. I fortiden, ville patienter helbrede fra hip erstatning på et plejehjem og muligvis aldrig vende tilbage til hjemmet liv. Seniorer forventer nu en fuldstændig genopretning fra hoftealloplastik. De forventer at afslutte rekreation i deres eget hjem og vende tilbage til deres normale liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com