Høj testosteron årsager

12/05/2011 by admin

Hvad er testosteron?

For at kroppen til at fungere ordentligt, både hanner og hunner har brug for en vis mængde af testosteron i kroppen. Testosteron er et hormon, der produceres af både mænd og kvinder. Normalt bliver identificeret som maskulin fordi det er den primære mandlige hormon, producere kvinder også testosteron i deres æggestokke og binyrerne. Testosteron er en androgen, der er afledt af kolesterol og bidrager til vækst af mandlige kønsorganer, ansigtet og pubic hår, seksuelle libido og muskelfylde.

Årsagerne til højt testosteron

Naturlige produktion og testosteron føres ind i kroppen kunstigt er kun to grundene til, at ville ændre testosteronniveauer i kroppen. Fordi det er fremstillet af kolesterol, vil en højt fedtindhold protein kost resultere i højere testosteronniveauer naturligt. Sygdomme og hypofysen funktionsfejl vil også medføre højere niveauer af testosteron. At tage testosteron mundtligt, med et plaster eller ved injektion, vil skabe unaturligt forhøjede testosteronniveauer.

Høje testosteronniveauer

Selv om højere testosteronniveauer øge muskel størrelse og udvikling, reducere kropsfedt og fremme køn drev, der er også mange bivirkninger til at have høje testosteronniveauer. Risikoen for et hjerteanfald, højt blodtryk, blærehalskirtel og akne er nogle af ulemperne ved høje testosteronniveauer. Høj testosteron har også været forbundet med lav sperm tæller og aggressiv adfærd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com