Korn høj i purin indhold

01/03/2012 by admin

Korn høj i purin indhold

Purines er til stede i væv af planter, dyr og mennesker. De hjælper form komponenter af DNA og RNA, byggestenene i alle celler i mennesker. Purines blive urinsyre når metaboliseres af kroppen; en over ophobning af purines, og ved dets metabolisme af urinsyre i systemet, kan føre til udvikling af gigt. Protein tæt fødevarer indeholder de højeste koncentrationer af purines, men de kan også fås fra vegetabilske kilder som korn.

Havre

Havre indeholder moderate niveauer af purin i forhold til andre kilder af purin. Blandt korn indeholder havre en af de højeste purin indhold, 94 mg pr. 100 g. Det giver også en høj koncentration af fiber, vitaminer og phytonutrients. Havre ernæringsprofil hjælper med at sænke kolesterol, stabilisere blodsukkeret og støtte immunforsvaret. Havre er tilgængelig i flere forskellige sorter: klip, valset havre, havre gryn og instant stål.

Hele hvede

Hele hvedekerner indeholder ca. 51 mg purin pr. 100 g fødevare. Hvedeklid og hvedekim af korn giver purin. Raffineret korn fødevarer (brød, pasta, nudler, etc.), som fjerner disse portioner af korn, indeholder lavere koncentrationer af purin. Kig efter hele korn typer af disse fødevarer, hvis du ønsker at øge niveauet af purin i din kost. Hvede flager, som kan tilberedes som havregryn giver en anden mulighed. Hvede bær har en let nøddeagtig smag som komplimenter smagsvarianter, søde og krydrede, fundet i pilafs, salater og stuffings.

Hirse

I USA er det en korte ingrediens i fuglefoder. Hirse er mere end fuglefoder. Det leverer 62 mg af purin pr. 100 g. Små runde kornet leveres i rød, hvid, grå og gule sorter. Det indtages af mennesker i Kina, Rusland, Indien og Sydamerika. Hirse kan kombineres med andre kerner eller ristet inden forberedelsen til at bringe sin smag.

Byg

Dokumentation af dyrket Byg er blevet fundet i grave i det gamle Egypten. Det er en af de første korn afgrøder passes af mennesker. Byg giver 94 mg af purin pr. 100 g. Det er et populært supplement til supper og gryderetter. Byg giver også variation og smag når føjet til varme og kolde korn. Det er tilgængeligt med hull på og med skroget fjernet. Sorten afskallede bevarer flere af klid således flere næringsstoffer og fibre, men det kokke meget langsomt.

Rug

Rug indeholder 51 mg af purin pr. 100 g. Det er særlig høj i fiber, hvilket gør det en påfyldning lavt kalorieindhold valg for dieters. Højt fiberindhold af rug giver det også et lavere glykæmisk indeks gør det en sund mad valg for diabetikere og andre folk, der ser deres blodsukker. Rug brød og kiks er to af de mest almindelige måder at herunder rug i kosten. Rug bær og Rugflager kan også føjes til havregryn til øget smag samt næringsstof density. Rug bær er rig på protein, kalium, jern og fosfor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com