Forskelle blandt læsebriller

08/31/2011 by admin

Forskelle blandt læsebriller

Læsebriller er ikke nødvendigvis recept briller. De er ofte slidt for at hjælpe en person med læsning materialer, der er afholdt en normal afstand fra øjnene. Læsebriller er nødvendige når skriftlige materialer skal holdes langt fra ansigtet for at kunne læses klart. Læsebriller forstørre skriftlige dokumenter og kan købes på apoteker eller store detailforretninger uden recept.

Typer af læsebriller

Læsebriller kommer i tre grundtyper. Der er halv-frame læsebriller, fuld-indramme læsebriller og recept læsebriller, der også kan være bi-fokale linser. Selvom Forstørrelsesglas læsebriller kan købes uden recept, er det altid godt at besøge en optometrist for at sikre, at den rigtige forstørrelse er købt. Læsebriller, der er for stærk eller for svag kan skade en persons vision. Ikke-receptpligtige læsebriller kommer i styrker af + 1 til + 3, og begge objektiver er de samme styrke. Men styrken til hvert øje kan variere, og en øjenlæge kan afgøre, hvis forskellige styrker er nødvendige for hvert øje.

Halv-Frame læsebriller

Halv-frame læsebriller er for folk, der bare har brug for briller til tider se en skriftlig side. Person iført halv-frame læsning briller vil kigge ned for at læse et dokument og derefter vil har brug for klare vision, når man ser op eller lige ud. En person, der giver en tale vil gerne henvise til hendes noter, men vil også nødt til at gøre øjenkontakt med hende publikum. Halv-frame læsebriller er passende for denne situation. En person læser i en lang periode eller laver intense close-up arbejde vil ønsker at bære full-frame læsebriller.

Full-Frame læsebriller

For den enkelte gør arbejde, der kræver forstørrelse af skriftlige dokumenter i en lang periode af tid, fuld-indramme læsebriller er passende. Han kan læse bøger, organisere papirer eller ser på en computerskærm. Fuld-indramme læsebriller vil forstørre alt i synsfeltet. En person iført fuld-indramme læsebriller vil have god vision lukke, men hvis hun ser væk på objekter i fjerne, at vision vil være overskyet og/eller sløret. Glassene skal fjernes til at se tingene på afstand eller endda at tale med nogen stående et skrivebord længde væk.

Recept læsebriller

Recept læsebriller er skræddersyet til hvert øje og kan foretages med en anden Linsekorrektion for hvert øje. Hvis forstørrelsen skal ændres, kan du bruge den samme ramme. Recept linser er centreret på forsiden af øjet så recepten vil være mere præcis. Dette vil forhindre eye træthed. Recept læsebriller kan laves som bifocals, så bæreren ikke skal hele tiden tage dem af og på når man ser på objekter på afstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com