Hvordan til at behandle hæmorider derhjemme

09/02/2011 by admin

Hvordan til at behandle hæmorider derhjemme

Hæmorider, betændte og hævede vener i endetarmen og anus, kan forårsage blødning, kløe, smerte og ubehag. De kan være interne eller eksterne; de eksterne er den mest ubehagelige. Forstoppelse og graviditet er de mest almindelige årsager. Når du sidder på toilettet og belastning i lang tid, kan din rektal vener svulme. Større livmoderen erfarne i graviditet presser på venerne i endetarmen, som kan forårsage hævelse. Denne betingelse reagerer normalt godt på behandling i hjemmet.

Spis mere Fiber

Undgå forstoppelse, da det forværrer eller bidrager til din få hæmorider. Den bedste måde at holde fra at få forstoppelse er at spise mere fiber eller tage en over-the-counter fiber supplement. Udover medvirken i vellykket afføring, løsner fiber afføringen. God fiber fødevarer at spise omfatter frisk frugt, broccoli, bønner og fuldkorn. Derudover bør du drikker mere væske og få mere motion. En 20-30 minutters rask gåtur kan stimulere en afføring, ifølge Harvard sundhed publikationer. Når du føler trang til at defecate, gøre så hurtigt, som venter kan forårsage din afføring at sikkerhedskopiere og tvinge dig til at stamme, når du sidder på toilettet.

Tage et varmt bad

Til at lindre ubehag forbundet med hæmorider, såsom kløe eller smerte, og til at holde området rent, lægges i blød i en sitz bad, varmt vandbad, der dækker kun balde og hofter, for 10-15 minutter, to til tre gange om dagen. Du kan købe en plastik balje, der passer over toiletsædet til dette formål, eller blot udfylde dit badekar et par inches med varmt vand. Tør dig selv af forsigtigt klappede området eller tørring med en føntørrer, indstillet på lav. Aldrig gnide eller tørre området.

Bruge en aktuel behandling

Over-the-counter kortikosteroid cremer, salver eller puder kan hjælpe med at reducere hemorrhoid smerter og hævelse. Alternativt bruge en gammel hjem afhjælpe, witch hazel klude, for at dulme området. Anvende en ispose eller en kold komprimere at lindre smerter og mindske hævelse. Holde isen pack på problemområdet et par minutter til at få nødhjælp. Bruge en oral smertestillende såsom acetaminophen, aspirin eller ibuprofen kan hjælpe midlertidigt lindre deres ubehag.

Sidde på en pude

Langvarig siddende kan bidrage til din få hæmorider. Sidde på en doughnut-formet pude til at holde dine balder fra den hårde overflade af et skrivebord eller spisestue stol. Puder lindre smerter af hæmorider og hjælper med at forhindre andre i at opstå.

Tips & advarsler

  • Hvis du er utryg, forsøger denne behandling, konsultere din læge først.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com